Mijn kerst verlanglijstje van 2019

Kerstavond komt er weer aan en dat wilt zeggen dat mijn familie weer gaat vragen wat ik graag zou willen. Nu ik steeds meer bezig ben met minimalisme, vind ik het eigenlijk heel erg moeilijk om dingen op dat lijstje te zetten, maar het is mij toch gelukt. Dus lieve familie van me, aanschouw mijn verlanglijstje. (Voor de mensen die geen familie zijn, feel free om dit ook te bekijken, misschien dat je er zelf wat ideetjes uit haalt 😉.)


Dit boek gaat dus over het hebben van een burn-out. Een onderwerp waar ik, nu ik er zelf kennis mee heb gemaakt, ook graag meer over wil leren. Want het is en blijft natuurlijk wel mijn doel om die burn-out/depressie weg te houden uit mijn leven en andere te helpen met eruit te komen. 

Bucketlists zijn helemaal mijn ding, zoals jullie wel weten heb ik zelf een gigantische bucketlist gemaakt met dingen die ik doorheen mijn leven wil voltooien en maak ik sinds kort ook ieder seizoen een seizoens bucketlist. Het idee van een groene bucketlist, vond ik om te gillen. Als we nu allemaal dat boek kopen, dan krijgen we allemaal een doel: dat boek voltooien EN redden we tegelijk allemaal de wereld. Mooi idee, toch? 

3. Kies voor je geluk - Ineke van Lint
Dit boek werd mij aangeraden door iemand. Het is geen leesboek, maar een doe-boek over de zoektochten naar een gelukkig leven. Met andere woorden een boek dat perfect aansluit bij mijn niche en levensmotto. 
De vraag 'wat zou jij doen wanneer je geen angsten kende', is een vraag die mij al enkele dagen aan het denken zet. Het is niet echt een vraag die uit dit boek komt (dat denk ik toch niet), maar die boek sluit er voor zo ver ik weet wel mooi bij aan. 'Laat los wie je denkt te moeten zijn en heb een geweldig leven.' Dat is de ondertitel van het boek en laat blijken dat het wederom een boek is dat heel goed bij mij en mijn niche aansluit. 

Dit boek is een boek dat iedereen ondertussen wel al op Instagram heeft zien verschijnen. Heb ik hem daarom op mijn lijstjes gezet? Ja, want anders wist ik niet dat het bestond 😜. Oké serieus nu. You are a badass is een boek met ongeveer hetzelfde thema als Just fucking do it en zoals jullie wel weten, wil ik dingen eens gewoon beginnen doen zonder er al te veel over na te denken. Vandaar denk ik dat deze boeken mij het duwtje in de rug zullen geven dat ik nodig heb. 

Rust vinden in een drukke wereld. Het is iets wat we allemaal moeten doen, maar wat ons eigenlijk heel moeilijk gemaakt wordt. In dit boek beschrijft deze Japanse monnik hoe je dat ondanks alle valkuilen en uitdagingen toch kan doen. Ik ben ontzettend benieuwd of het werkt of niet, maar volgens de recensies die ik tot hier toe al gezien heb, doet het dat wel. 
Het idee van zo een diffuser heb ik altijd al heel fijn gevonden. In winkels loop ik ook meteen naar alle geurtjes om ze dan één voor één allemaal te ruiken. Geweldig vind ik het. Daarnaast is het ook heel fijn dat je de diffuser ook gewoon kan gebruiken zonder een geurtje in te doen, want van die geurtjes krijg ik soms ook wel eens hoofdpijn (vooral wanneer ze te sterk zijn). En nog leuker, deze is niet alleen functioneel en niet zo heel duur, hij is ook nog eens heel mooi! 

Kan jij raden op welke kleur ik mijn diffuser hoogstwaarschijnlijk ga laten branden?

De maan lamp is ondertussen al heel gekend op Instagram, maar ik zet hem zelf niet perse op mijn lijstje als mijn nieuwe instamodel. Ik zet deze maan op mijn lijstje zodat ik ook gewoon overdag naar de maan kan kijken en er aan kan herinnerd worden dat er altijd wel licht zal verschijnen in de duisternis.

NOTE: Alle gele lettertjes zijn links die je rechtstreeks naar het product sturen op Bol.com zo kan je hem meteen zelf op je verlanglijstje zetten of in je winkelmandje zetten. 

Heb jij na dit artikel nog niet genoeg inspiratie opgedaan voor op jouw lijstje, klik dan hier, hier of hier voor kerstlijstjes van andere jaren. 

Disclaimer: Dit artikel bevat affiliatie. Dat houdt in dat ik een percentage krijg indien je iets aankoopt via mijn link. 

3 opmerkingen

  1. oeeh ja die maanlamp is echt nice!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaaa zo denk ik er ook over! Ik weet zelf alleen nog niet goed of ik er goed ga tegen kunnen, krijg namelijk snel hoofdpijn van te sterke geuren, maar kan niet wachten om het uit te testen.

    BeantwoordenVerwijderen