Test met mij: #nofilter neusstrips van HEMA

Midden maart heeft HEMA de #nofilter collectie uitgebracht en hoe een grote HEMA fan ik ook ben, ik heb deze pas vanmorgen ontdekt. HEMA wilt jongeren met deze collectie helpen om wat meer zelfvertrouwen te winnen en de filters doen verdwijnen. Een mooi initiatief en daarom nam ik een pakje neusstrips mee om ze eens uit te testen.

Zoals ik dus al zei, kwam de #nofilter collectie al in maart uit, maar had ik er tot mijn grootste verbazing nog nooit van gehoord tot vandaag. (Lees: Heb ik onder een steen geleefd of is dit ook het eerste wat je er van hoort?) Het is daarom ook zo dat ik niet weet of ze de collectie nog overal verkopen, maar bij mij om de hoek hadden ze hem in elk geval nog wel. 

Normaal gesproken gebruik ik altijd neusstrips van de kruidvat, maar eerlijk gezegd had ik wel nood aan eens wat anders, want ik heb niet altijd het gevoel dat die dingen goed werken. Daarnaast passen ze ook niet heel goed op mijn neus. Kortom, ik was erg benieuwd naar deze.  
De neusstrips zitten met zen drietjes in een leuke verpakking voor de prijs van €2,50 en zijn heerlijk zwart! Dat is veel leuker dan witte, want dan kan je je vuil echt heel goed zien. Helemaal blij werd ik ook toen ik hem op mijn neus aanbracht en hij VEEL beter paste dan de witte van de kruidvat. 

Na 15 minuten wachten had ik wel al stilletjes genoeg van dat ding op mijn neus, want eerlijk gezegd begon het echt te jeuken. Ik trok het ding er dus met veel plezier af om daarna even goed te inspecteren wat er op die zwarte strip was achtergebleven. (Was dat even leuk!) Er was veel vuil uit mijn neus gekomen, helaas niet alles, maar bij welke neusstrip gebeurt dat wel? Ik zie wel duidelijk een verschil tussen de stukjes waar de strip niet gezeten heeft en waar wel. (Lees: waarom maken ze dat middelste stuk nooit wat langer?)
Ondertussen is het al een halfuur (als het al niet langer is) dat ik de strip van mijn neus getrokken heb en hij jeukt en brand nog steeds... nu dat is eigenlijk wel goed, want dat wilt zeggen dat het veel vuil heeft uitgetrokken, maar leuk is anders.  

Het eindoordeel: 
Verpakking: ★★★☆         Plezier: ★★★          Werking: ★★★★            Prijs: ★★★☆
Note verpakking: Hoe leuk ik die kleurtjes ook vond, het was in mijn ogen niet nodig om de strips ook nog eens apart te verpakken in het zakje. (Dat doen ze bij Kruidvat ook... what a waste...) (☆ = 0,5) 

Zou ik je de strips aanraden? Eigenlijk wel, hoewel het nagevoel eigenlijk niet zo prettig is, heeft de strip wel echt veel vuil uit mijn neus gehaald en dat is uiteindelijk waar het om draait en daarbij, wie schoon wilt zijn moet pijn lijden zeker. 

Heb jij deze strips al eens gebruikt?
I just want clear skin, full eyebrows and 5 million dollars

2 opmerkingen

  1. Mag een 11 jarig kind dat gebruiken

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben zelf geen dermatoloog, dus ik zou voor de zekerheid aanraden om dit ook nog eens elders te checken. Ik denk niet dat het kwaad kan om een kind van 11 af en toe eens een gezichtsmasker of neusstrip te laten gebruiken, maar wat ik wel aanraad, is om dat nog niet frequent te doen tot het kind verder of aan het einde van de puberteit is gekomen. Het is belangrijk om hormonen gewoon hun ding te laten doen (vooral aan het begin van de puberteit). Ikzelf maak zelden gebruik van skincare producten en heb alleen last van acne vlak voor mijn menstruatie. Leeftijdsgenoten die wel veel last hebben van acne, zijn vaak degene die al sinds het begin van hun puberteit enorm veel skincare producten hebben gebruikt. Moest je kind af en toe eens een gezichtsmasker of neusstrip willen gebruiken, let er dan zeker op dat het product in kwestie matcht bij het huidtype. (Dit laatste is eigenlijk altijd belangrijk.)

      Verwijderen