De vlogmassen die jij dit jaar niet mag missen

De eerste week van december zit er alweer bijna op en ik ga eerlijk zijn, ik weet niet of ik daar zo blij mee ben. Ik zou willen dat ik nog veel meer tijd had om nog alles te doen wat ik wil doen voor 2020 en daarnaast zit de kerstsfeer er bij mij precies nog niet helemaal in. Gelukkig heeft er iemand het vlogmas fenomeen in het leven geroepen om ons in de Kerststemming te brengen. Dus moest jij nog niet helemaal in de Kerststemming zijn, dan is hier een lijstje van vlogmassen die jij niet mag missen dit jaar.

1. Zoe Sugg
Als er iets is waar ik het hele jaar naar uitkijk, dan is het wel de vlogmas van Zoe Sugg. Ik vermoed dat jullie wel al weten dat Zoe echt één van mijn grootste voorbeelden is en dat ik er echt van droom om haar ooit eens te ontmoeten. Haar vibe geeft mij altijd zo een goed gevoel en haar vlogs motiveren mij altijd om aan mijn dromen te werken. Die vlogs gecombineerd met de kerstperiode, dat is gewoon echt fantastisch! 

2. Lifestyle Spot
Het was al een hele tijd geleden dat ik naar de video's van Lifestyle Spot heb gekeken, ik was dan ook al een heel klein beetje haar bestaan vergeten. Niet echt hoor, maar goed. Toen ik met een vriendin over vlogmas aan het praten was, vernoemde zij Lifestyle Spot als een van de kanalen waar zij graag naar kijkt tijdens deze periode en jawel hoor, ik besloot om het opnieuw te gaan kijken en was meteen om. Love her! 

3. Teske 
Ik moet toegeven, ik heb een beetje een rare relatie met Teske de Schepper. De ene keer vind ik haar GE WEL DIG en de andere keer denk ik echt hmmm dit is niet zo mijn ding, maar de vlogmas van dit jaar valt tot hier toe wel in de smaak. 

Dit waren de vlogmassen waar ik dit jaar naar kijk, maar moest jij nog iemand kennen die ik aan dat lijstje moet toevoegen, laat het dan zeker weten en dan check ik het eens uit.

Liefs,
Amber

2 opmerkingen

  1. oehhh al deze vlogmassen (is dit het juiste meervoud haha? klinkt zo raar, maar oke) zijn echt leuk denk ik! ik kijk alleen die van bonnie (boncolor) en die vind ik elk jaar echt geweldig!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. (love je nieue header trouwens omg!!)

    BeantwoordenVerwijderen