Wil je liever // Kersteditie

Ik kan me niet meer herinneren wanneer ik voor het laatst een tag gedaan heb op deze blog. Ik denk dat dat vooral komt omdat een tag niet meer zo goed past bij wat ik hier wil doen, maar, het is blogmas en tijdens blogmas mag alles. Daarom heb ik vandaag de would you rather kersteditie tag voor jullie.


Wil je liever...

1) thuisblijven en veel cadeautjes krijgen of naar Disneyland gaan en geen cadeautjes krijgen?
Zonder twijfel Disneyland! Disneyland bezoeken met kerst staat echt al verschrikkelijk lang op mijn bucketlist, maar daarnaast ben ik ook echt iemand die liever ervaringen cadeau krijgt dan spullen. 

2) Olaf of Sven als beste vriend hebben?
Olaf. Ik ben wel echt een hele grote dierenvriend en het lijkt me best wel leuk om een rendier te hebben, maar als het gaat om beste vriend, dan toch iemand die terug kan praten. Vandaar dus Olaf. Hopelijk kan ik voor hem dan iemand zijn who's worth melting for. 😉

3) een elf of een rendier zijn?
Een rendier... als ik dan ook mag vliegen met de kerstslee.

4) Wonen in een gingerbread house of in de speelgoed fabriek van de kerstman?
Sowieso in een gingerbread house. Ik zou echt hélemaal gek worden van al die geluiden in die fabriek. Speelgoed dat lawaai maakt, ik meen het, wie heeft dat uit gevonden?

5) kerstlichtjes als nagels of marentakken haar?
Kerstlichtjes als nagels, ook daar hoef ik niet over na te denken. Ik bedoel, kerstlichtjes zijn toch gewoon helemaal geweldig. Ik hoop alleen wel dat die lichtjes aan mijn nagels ook uit kunnen wanneer ik moet slapen. 

6) meedoen in Elf of in Home Alone?
Elf!!!! Dat is écht mijn meest favoriete kerstfilm! 

7) 700 cadeautjes kopen of 700 cadeautjes inpakken 
Kopen. Ik ben echt iemand die veel te veel tijd kwijt is aan het inpakken van cadeautjes, want alleen maar een papiertje er rond is echt not done... dus ik vermoed dat ik met kopen minder tijd kwijt ben en het feit dat ik er dan nog andere mensen mee kan blij maken is helemaal geweldig.

8) gearresteerd worden omdat je doet alsof je de kerstman bent of omdat je cadeautjes steelt?
Hmmm die is moeilijk, maar ik denk dan toch dat ik ga voor de kerstman. Al zou ik niet weten waarom ik daarvoor gearresteerd zou moeten worden... 

9) een buik zoals de kerstman of een neus als Rudolph?
Dan toch een neus als Rudolph. Rood ziet mijn neus er nu ook al vaak genoeg uit. In de zomer door het verbranden en in de winter van de kou, dus wie weet valt het niemand op. 
10) een week lang ieder uur let it go volledig zingen of een maand lang elke dag een lelijke kersttrui aan?
Ik houuudddd van lelijke kersttruien, dus hier moet ik niet lang over twijfelen. Nog een pluspunt is dat ik dan een maand lang niet 10 minuten moet nadenken over welke outfit ik ga aandoen.

11) heel december alleen maar naar All I want for Christmas of naar Last Christmas luisteren?
Hmmm deze is wel wat moeilijker, maar ik denk dat ik dan toch kies voor Last Christmas. 

12) dat de kerstlichtjes allemaal uitgaan of dat de kerstballen uit de boom vallen wanneer je ergens komt? 
Dit suckt wel heel erg, maar dan toch dat eerste. Vallende kerstballen is gewoon echt een puinhoop met al dat glas dat dan overal ligt. 

13) een jaar onbeperkt mogen reizen of twee jaar gratis boeken cadeau krijgen?
Deze leek eigenlijk echt de moeilijkste vraag te zijn die er tussen staat, maar nu ik bij deze vraag aangekomen ben, weet ik zeker dat ik kies voor reizen. Boeken zijn natuurlijk ook echt heel leuk, maar ik lees nog geen 15 boeken per jaar uit, dus daar zou ik dan niet zo heel veel aan hebben tenzij ik op twee jaar tijd alle boeken in huis zou halen voor de rest van mijn leven. 

Met een jaar onbeperkt reizen, maak ik herinneringen die me mijn hele leven bijblijven en dat is veel meer waard dan de liefde die ik heb voor lezen.


14) kerst doorbrengen met iedereen die je ooit heeft gekwetst of helemaal alleen opgesloten in een kamer waar heel luide kerstmuziek klinkt?
Is het gek als ik dan kies voor dat eerste? Ik vrees dan wel dat ik een zaal ga moeten afhuren, want aan tafel bij mij thuis zullen al deze mensen helaas niet passen. Het lijkt me wel fijn om ze eens allemaal goed mijn gedacht te zeggen dan. 

15) een ritje maken met de kerstslee of verdwijnen in de zak van de kerstman?
Een ritje maken met de kerstslee, duhhhh! 

En dan waren dit de 15 vragen van de wil je liever kersteditie tag. De vragen uit dit artikel heb ik gevonden via Pinterest en dan aangepast naar dingen die meer bij mij paste of gewoon vertaald. 

Voel je vrij om al deze vragen ook te beantwoorden op jij eigen blog of kies er alleen je favoriete uit en beantwoord die in de reacties. 

Tot morgen! 
Liefs, 
Amber

3 opmerkingen

 1. Hele leuke tag! Al zou ik er zonder twijfel voor kiezen om ieder uur Let it go te zingen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat grappig! Ik dacht echt dat van die kersttruien door bijna iedereen gekozen zou worden.
   Thanks <3

   Verwijderen
 2. Wat leuk! Ik kan niet wachten op jouw antwoorden.

  BeantwoordenVerwijderen