What I got for xmas 2017

Na al dat aftellen is het alweer voorbij, kerstmis. Een van mijn meest favoriete dagen van het jaar al weet ik stiekem nog steeds niet goed waarom. Kerst draait natuurlijk rond het samenzijn met familie en het genieten van de kleine dingen, maar die cadeautjes zijn toch altijd wel een dingetje. Daarom deel ik vandaag met jullie de cadeautjes die ik gekregen heb in de hoop jullie een idee te geven van wat jij aan je wishlist kan toevoegen. 

Koffie mok 
Dat ik een ferme koffiedrinker ben is voor niemand iets nieuws onder de zon. Ik heb dan ook een rijkelijk gevulde collectie aan leuke koffiemokken waar ik er deze super schattige pinguïn aan mag toevoegen. 
Schrijven kreng! • Lisette Jonkman
Ik heb jullie al een keer laten weten dat ik graag een boek zou uitbrengen, het probleem is alleen dat het schrijven stil ligt de laatste tijd. Ik ben ondertussen ook bezig met een online verhaal dat je kan lezen op mijn tweede blog. Of via deze link. Dit boek gaat mij hopelijk de motivatie geven om verder te schrijven aan beide.  
Plan B • Evi Renaux 
Ik las nog niet zo lang geleden Life on sneakers en dat boek heeft mij een nieuwe kijk gegeven op verschillende dingen. In Plan B helpt Evi je bij het opstellen van jouw Plan B en omdat ik tegenwoordig meer en meer bezig ben met het opstellen en bereiken van doelen, leek dit boek me perfect om te lezen.  
Veel liefs, Lara Jean • Jenny Han 
Jaaaaaa, eindelijk heb ik het 3de deel van mijn favoriete serie in mijn boekenkast staan! Ik kan echt niet wachten om er aan te beginnen. 
Liefdestips aan mezelf • Sylvia Van Driessche 
Wauw, ik heb dit boek nog niet gelezen, maar dit boek is nu al ontzettend speciaal voor me. Mirte heeft dit boek namelijk wel al gelezen en heeft er dan ook een review over geschreven (klik hier), die jawel echt waar, Sylvia gelezen en gedeeld heeft. Echt gek omdat wij vroeger allebei wekelijks de joepie lazen en zij toch wel een jeugdidool is. 😍

Tickets Sam Smith 
Ja hoor, deze meid gaat in één week 2 concertjes meepikken 30 april staat Niall Horan op het programma en 4mei is het de beurt aan Sam. 2018 zit nu al vol met dingen om naar uit te kijken! 
Gouden A 
Ik vind het echt zo leuk om mijn kamer te decoreren en ik ben dan ook super blij dat ik deze een plekje kan geven in mijn kamer. 

Dit was het, ik ben echt super blij met alles dat ik onder de boom heb gevonden dit jaar, het zijn echt allemaal typische Ambers Things en daar hou ik van. 

Wat heb jij onder de kerstboom gevonden?

3 opmerkingen

  1. Zo fijn! En zoooveel boeken, echt leuk!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Whaaa, zoveel toffe cadeautjes heb je gekregen! En wauw, jaloers op al die boeken!!! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haha die gouden A stond ook op mijn lijstje (maar dan de M). Helaas niet gekregen, maar goed haha. Veel plezier bij Sam Smith, lijkt me erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen