Wishlist

Met de feestdagen in het vooruitzicht beginnen we allemaal lijstjes te maken met leuke cadeautjes voor onder de kerstboom, maar we weten allemaal hoe moeilijk dat dat is, is het niet? Doorheen het jaar roepen we door de winkels "Ooh dit moet ik hebben, en dit ooh en dat en ook nog dit!", maar wanneer het dan eindelijk zo ver, wanneer we aan iedereen moeten vertellen wat we onder de kerstboom willen vinden, weten we plots niets meer. (lees: Of ben ik de enige met dit probleem?) En daarom, kom ik vandaag met een lijstje van dingen die ik zou willen.

1. Dekbed: Dit dekbed past gewoon helemaal bij mij en bij mijn kamer, deze moest gewoon op het lijstje nadat ik heb gevonden had op de website van HEMA. 
2. Cactus lamp: Lampjes, mijn kamer staat er vol van, het maakt je kamer gewoon zo gezellig. Door mijn liefde voor cactussen is deze dan ook weer helemaal iets voor mij. 
3. Girl Online Going Solo: Ik ben niet alleen een grote fan van lezen, ik ben ook nog eens iemand die heel erg op kijkt naar Zoella. En ja, ik heb de 2 vorige boeken gelezen en ik MOET nu gewoon weten hoe het afloopt tussen Noah en Penny (please, no spoiling)! 
4. Horloge: Ik zoek al zo lang naar een mooi horloge en eindelijk, eindelijk heb ik het perfecte horloge gevonden. 
5. Beker: Als koffie/thee liefhebber verzamel ik allemaal leuke mokken, toen ik deze zag was ik opslag verliefd dat deze zeker op het lijstje moest komen. 
6: Ring: Ik heb enorm veel ringen en om eerlijk te zijn draag ik ringen samen met oorbellen vaker dan armbandjes en kettingen en daarom kan ik niet genoeg ringen hebben. Dit takje vind ook gewoon zo speciaal. 

Om eerlijk te zijn staan er nog heel wat boeken op mijn lijstje, maar die deel ik nog wel een keertje in mijn lees lijst. Ooh en, mijn lijstje gaat sowieso worden aangevuld, dat weet ik nu al. 😉

Wat staat er op jouw lijstje?

6 opmerkingen

 1. Ik heb die cactuslamp, hij is zoo leuk en het staat heel gezellig op m'n kamer! Weet je wat ook leuk is voor op je wishlist? De cactusvaas die ze bij de Hema verkopen :) Misschien vind je die ook wel leuk (ik kreeg 'm voor m'n verjaardag!)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat dekbed is echt helemaal geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh jaa, al deze dingen zijn zo leuk! Ik moet ook nog echt een mooie horloge. Ik wil die van cluse!! ;()

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n leuke spulletjes! Ik wil graag wat nieuwe interieur spulletjes en ook gewoon centjes, altijd leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die beker van de H&M is echt te leuk!

  BeantwoordenVerwijderen