Dingen die ik ga doen deze zomer

Huizen op het water tijdens golden-hour.
Ben ik de enige die altijd denkt dat in de zomer opeens alles mogelijk is? Dat je in de zomer opeens zeeën van tijd hebt en daarom ook altijd een gigantische lijst maakt met alle dingen die je zou willen doen? In elk geval, of jij dat nu doet of niet. Hier is mijn lijst. 

5 boeken lezen
Ik had mezelf voorgenomen om tijdens de hele 'lockdown' veel te lezen, maar dat  is er dus niet van gekomen... Met andere woorden, ik heb nog wel wat leeswerk in te halen van de afgelopen maanden. Mijn doel om 20 boeken te lezen dit jaar, staat namelijk nog steeds.

Meer leren over racisme
Ook nu de commotie op Instagram en andere platformen is gaan liggen, wil ik mij nog steeds meer verdiepen in het onderwerp en ervoor zorgen dat ik het ook op mijn blog wat meer kan aanhalen. Hier kan veel commentaar op komen in de zin van 'het is vooral de bedoeling dat je dit offline doet' en dat klopt. Dat doe ik ook, maar daar bereik je vaak niet zo veel mensen mee en daarbij, ik doe gewoon graag mijn eigen ding. 😉

Mijn mail organiseren
Ik snap echt niet hoe mensen het voor elkaar krijgen om alle mails die ze binnenkrijgen zo netjes te hebben georganiseerd. Bij mij zit er namelijk totaal geen systeem in en ik word er vaak echt gek van. Om dan maar te zwijgen over het feit dat ik in tegenstelling tot andere mensen die ik ken totaal niet zo veel mails krijg. Soit, ook die mailbox moet gewoon eens geminimaliseerd en georganiseerd worden dus. 
🚰
Oude artikels herlezen en verbeteren 
Dit is zo een klusje dat ik steeds maar uitstel. Ik zet het wel iedere week in mijn agenda en besluit ook iedere maand om dan alle artikels van die maand doorheen de jaren eens te lezen, maar ja...dat is nog niet echt een succesje geweest. 

Hoogsensitief en Happy afronden 
Het is bijna gênant om te moeten toegeven dat ik dat nog steeds niet gedaan heb. Ik heb mijn namelijk in oktober ingeschreven om deze cursus te volgen, maar werd toen zo geconfronteerd met van alles dat ik niet meer verder durfde. Toch vind ik het nog altijd enorm belangrijk om deze cursus af te ronden. Dus dat ga ik deze zomer lekker doen.

Meer werken aan Blogbabes 
Stiekem droom ik er toch van om van dit platform iets groots te maken. Het lijkt me gewoon zo fijn om te kunnen babbelen met bloggende vrouwen in alle uithoeken van de bloggerswereld. Daarnaast moet ik ook toegeven dat ik zo iemand ben die blogposts kan bedenken bij elk woord dat iemand mij geeft waar ik zelf dus niets mee ben. Op blogbabes deel ik daarom graag een reeks aan blogspiratie en meer. Het doel is dus om het allemaal wat grootser te gaan maken in de vakantie. Met meer content en meer bloggende vrouwen. 
De 5de verjaardag van Ambers Things vieren
Dit heb ik afgelopen vrijdag mogen doen met een knaller van een feest. Nu ja, met een knaller van een giveaway en roze bubbels. Verder voelde het nogal weird om er echt een feest van te maken of zo. Wil jij ook nog meedoen aan de giveaway? Dat kan nog tot 8 juli 2020! Veel succes alvast! 

Mijn kasten eens echt goed schoonmaken
Mijn scriptie over minimalisme mag dan wel af zijn, mijn eigen minimalistische avontuur zit er absoluut nog niet op. Gelukkig moet ik deze zomer echt eens goed mijn kasten schrobben en kan ik zo nog eens al mijn spullen door mijn handen laten gaan. Natuurlijk ga ik er na afloop meer over delen in onderweg naar minder

Mijn blauwe muurtje schilderen
Nog niet heel lang geleden heb ik het muurtje boven mijn raam blauw geschilderd, maar daar had ik die dag zelf eigenlijk al spijt van. De kleur was niet echt helemaal wat ik in mijn gedachten had helaas. Daarnaast word ik er ook altijd enorm gek van wanneer ik spiegelfoto's wil maken voor Instagram...gewoon omdat dat blauw enorm vloekt met mijn vibe (I know, first world problems). 3x raden welk kleurtje er ik in de vakantie op wil zetten. 
🚰
Een Ipad kopen
Vroeger had ik een Ipad mini die tot een bepaald moment echt overal mee naartoe ging om spelletjes op te spelen. Dat beruchte moment was het moment dat ik een Iphone kocht en het gevoel had dat ik zo een Ipad niet meer nodig had. Ondertussen is mijn mening daarover veranderd. Nu Ipads veel meer opties hebben, lijkt het me voor mijn blog bijvoorbeeld enorm handig en dat omwille van het volgende doel: 

Mezelf meer verdiepen in grafische vormgeving
Collages maken en zo van die dingen, ik vind het fantastisch. Ik heb ook een heleboel apps op mijn telefoon om met mijn foto's allerlei leuke dingen te doen, maar eerlijk is eerlijk, met een vinger op zo een klein scherm rammen is niet altijd even handig wanneer het komt op details. Vandaar dus dat ik een Ipad zou willen met de bijhorende pen.

Een laptop case kopen
Of ik dit echt nodig heb? Not really, maar praktisch is het zeker. Ik ben zo iemand die met haar laptop door het hele huis wandelt en dan af en toe wel eens haar laptop tegen een muur knalt. Daarnaast lijkt zo een case mij ook gewoon veel makkelijker om schoon te maken en natuurlijk  ook om te customizen. 

Stiekem staan er nog verschillende dingen op mijn lijstje, maar als ik die allemaal moet gaan delen, ben je nog wel even aan het lezen. Anyway. Ik heb het idee dat deze zomer, ondanks het feit dat mijn originele plannen allemaal in het water zijn gevallen,  wel een toffe zomer gaat worden. 

Waar kijk jij het meest naar uit deze zomer?

5 opmerkingen

 1. Leuke plannen allemaal! Je mailbox organiseren kan zo opluchten! Ik heb het aan het begin van dit jaar gedaan en het geeft mij zo veel rust. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat goed dat je dat deelt! Dat geeft me wat om naar uit te kijken, want het is echt een klusje waar ik momenteel nog tegenop zie.

   Verwijderen
 2. Herkenbaar, die oneindige zomer haha. Nu is het dit jaar ook wel een soort van het geval, want ik werk sinds dit jaar in het onderwijs en heb dus zomervakantie, echt een luxe. Toch zal ook dat wel snel voorbij vliegen. ;) Ben benieuwd naar de nieuwe kleur van je muurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, de zomervakantie gaat altijd sneller voorbij dan je denkt en toch ben ik er naar het einde toe meestal wel klaar mee. Wanneer de nieuwe kleur er op zit zal ik het zeker laten zien. :)

   Verwijderen
 3. Wat goed dat je alles op een rijtje hebt gezet wat je deze zomer zou willen doen. Zou ik nog een voorbeeld aan kunnen nemen, aangezien ik momenteel erg chaotisch leef haha. Daarnaast vind ik het juist goed dat je wilt gaan schrijven over racisme. Zelf doe ik dit ook regelmatig op mijn blog. Ik probeer hiermee de kennis die ik heb te delen met anderen, zodat iedereen er meer over te weten komt. Keep up the good work!!

  BeantwoordenVerwijderen