Dingen die ik wil doen in de paasvakantie

Nu de paasvakantie weer voor de deur staat, zullen er vast al mensen zijn die zich afvragen wat ze die 2 weken vrij allemaal gaan doen. Ik ook, dus ik maakte even een lijstje om de zoektocht om de vraag 'wat gaan we doen vandaag?' alvast voor jullie op te lossen. 


Een middagje rondlopen in de IKEA
Ik probeer mijn kamer ondertussen al een tijdje een makeover te geven met plantjes en leuke Pinterst-waardige spulletjes. Helaas is de inspiratie ondertussen een beetje op dus wil ik even langs de ikea om daar wat nieuwe inspiratie op te doen. 

Lezen
Ik wil nog zo veel boeken lezen, maar ik maak er gewoon nooit de tijd voor. In de vakantie wil ik dus een boek uitlezen en heel misschien al in een nieuw boek beginnen. 

Shoppen
Deze week staat letterlijk vol gepland met shoppen. De ene keer met die vriendin, de andere keer met een andere vriendin (lees: hah, nu lijkt het alsof ik populair ben.) Ik begin stil aan mijn draai te vinden in mijn eigen stijltje en daarom vindt ik het steeds leuker om te gaan shoppen, zeker met vriendinnen.  

Mijn slaapkamer een lente schoonmaak bezorgen
De lente is in zicht en dat wil zeggen dat bijna iedereen een lente  schoonmaak gaat houden, ook ik ben er helemaal klaar voor dit jaar, het is tijd voor orde, rust en verandering in mijn kamer. 

Heel veel artikeltjes schrijven
Door de examens had ik niet echt tijd om aan mijn blog te werken. In de vakantie wil ik dus proberen om enorm veel artikeltjes te tikken zodat ik een paar weken vooruit kan werken, waardoor ik me even geen zorgen hoef te maken.  
Naar Nederland gaan
Of beter gezegd, naar de Xenos en de action.... Ik zie heel vaak shoplogs voorbij komen op YouTube van deze winkels en wil er dan ook altijd meteen heen. De action kun je bij ons in Belgiรซ natuurlijk ook vinden maar de Xenos dus niet en daar moet echt verandering in komen!

Lekker bijslapen
Spreekt dit niet voor zich?

Een dagje lekker lui niets doen
Ook dit spreekt voor zich, niet?

Met vriendinnen afspreken
Er zijn genoeg redenen dat ik met vriendinnen wil afspreken. Cinema, bij kletsen, ..... 

Meer leren over onze camera
Met een camera kan je zo enorm veel! Ik neem gewoon nooit de tijd om er over te leren. In de vakantie ga ik heerlijk op bed zitten met de camera en de handleiding en ik ga heerlijk leren hoe je dat ding op verschillende manieren kan gebruiken.

(misschien) een filmpje maken
Ik twijfel er al weer over om terug enkele video's te maken voor mijn hoofdkanaal. De vakantie is een geweldig moment om dit weer eens te doen. Ik vind het echt geweldig om te editten en voor die camera een beetje te brabbelen maar er kruipt heel erg veel tijd in en met school, is dat vaak heel erg moeilijk. 
Dit is een klein fragmentje uit mijn lijst, ik wil echt zo ontzettend veel doen deze vakantie, ik kom zeker weten tijd te kort! Ik wens jullie nu alvast een vrolijk Paasfeest en een heerlijke Paasvakantie! 

Wat doen jullie deze vakantie?