Kijktip // Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker

Wanneer Sarah, een zwarte vrouw uit de 20ste eeuw, genoeg heeft van andermans vuile was, ontdekt ze eindelijk haar ware, ambitieuze zelf. Na jaren onzeker te zijn geweest over haar uiterlijk, komt ze plots in aanraking met een wondermiddel dat haar haren weer laat stralen, maar waarom zou ze niet proberen om deze producten zelf te maken?

In de serie self made, maak je kennis met het leven van Sarah Breedlove, beter bekend als Madam C.J. Walker, het brein achter een enorm groot haarverzorgingsbedrijf. Dankzij haar wilskracht en doorzettingsvermogen, slaagde Sarah erin om als eerste vrouw in Amerika een miljoenenbedrijf op poten te zetten.

De serie telt 4 inspirerende afleveringen waarin onderwerpen als discriminatie,  emancipatie, schoonheidsidealen en liefde aanbod komen. Het is een mix van fictieve en waargebeurde feiten die je stuk voor stuk zullen aantonen dat je tot meer in staat bent dan de wereld jou wijsmaakt.
Self Made is echt een serie die perfect is om te kijken wanneer je meer wilt weten over discriminatie, maar ook wanneer je nood hebt aan motivatie om volop voor jouw eigen dromen te gaan. 

Momenteel even geen tijd om de serie te kijken maar wel nood aan wat power? Het nummer dat afspeelt op het einde van de serie helpt je gegarandeerd al een heel eind op weg. 

Welke serie/film motiveert jou om voor je dromen te gaan?

1 opmerking