Een tekort aan tijd

Over enkele uurtjes zit ik in de auto, onderweg naar Oostende. Een weekje weg van alles, even helemaal tot rust komen en hopen dat alles op zijn plekje valt. Waar ik leuke dingen ga doen, vele foto's ga maken en ga filmen voor een super leuke video die jullie de eerste dinsdag na de vakantie mogen verwachten. Een weekje tijd voor mijn zusje en Heidi. Even een girls week out, het word leuk, dat weet ik nu al.

Ondertussen word er hard gewerkt aan mijn blog, omdat de kans klein is dat ik internet zal hebben in ons studiootje. Gisteren heb ik zelfs tot 00.00 gewerkt aan artikeltjes, en nu lopen we bijna weer op schema. Zoals je misschien zult merken, staan de artikels gewoon ingesteld op de datum waarop zo online moesten komen. Voor wie niet goed begrijpt waarom ik niet gewoon alles op tijd af heb gemaakt, dat kwam dus door mijn dipje, hoewel het meer aanvoelde als een dip. Ondertussen sta ik zo goed als met mijn voeten terug op de grond en ik probeer echt mijn best te doen alles af te krijgen. Maar dat is moeilijk, want op het moment ligt er een rugzak te wachten die gevuld moet worden om mee te nemen, ligt mijn bureau vol knutselspullen die weg moeten voor ik vertrek en klinken er in mijn hoofd heel veel ideeën en sirenes. Want hoewel ik al meer en meer begin te accepteren dat ik van volgend schooljaar het beste moet maken, die warboel in mijn hoofd galmt nog steeds door en door en door. Zoals ik dus al zei, er moeten nog artikels worden getypt (maar ik ben bang dat ik dat niet ga halen), er moeten video's worden bewerkt, er moet aan mijn "Day Zero" worden gewerkt en ik moet nog een hele hoop inpakken en dat allemaal voor 15uur. Nu kun ja natuurlijk zeggen "Je DIY artikels zijn toch kort, dat lukt toch nog?" of "Hoe lang kan het duren om een video te bewerken, een video duurt iets van een 10 min?" of "Een bureau opruimen neemt toch niet zo veel tijd in beslag?" 
Wel, die artikels zijn inderdaad kort, maar de DIY zelf neemt wel heel erg veel tijd in beslag. Oké ik geef toe, niet elke DIY koste me moeite of tijd, maar 30 dagen een DIY online hebben is moeilijker dan je denkt, de ideeën groeien jammer genoeg niet op mijn rug en ze komen niet wanneer je ze roept, dus ja. Ja, een video duurt iets van een 10 minuten, maar je weet toch dat we die 10 minuten uit 40 minuten filmmateriaal halen? En nee, mijn bureau opruimen duurt inderdaad niet lang, en dat zal waarschijnlijk het minste tijd kosten, maar ja tijd is tijd en zeker wanneer je het eigenlijk bijna niet meer hebt. 

Soit, in plaats van te zeuren over het feit dat ik te weinig tijd heb, kan ik beter gaan verder doen. 

8 opmerkingen

 1. DIY's nemen inderdaad altijd veel tijd in beslag! Ik schreef een tijdje elke vrijdag een DIY artikel, maar door inspiratie tekort doe ik dat nu niet meer. Als ik weer een DIY heb, dan komt die gewoon random online. Succes met alle DIY artikelen!

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh, wat leuk dat je DIY's online gaat gooien. Daar kijk ik naar uit. En Oostende? Leuk! Ik zit voor twee weken aan Nieuwpoort (wat dus echt niet ver van elkaar is met die snelle kusttram + volgende donderdag zijn we een heel dag in Oostende hihi). Wifi is dus inderdaad geen gemakkelijke strijd, maar het uitzicht en de frisse zeelucht maakt alles weer zo goed. Geniet ervan, want de zon schijnt hier enorm hard!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooh, wat leuk! misschien komen we elkaar wel tegen! We hebben uiteindelijk toch wifi in het hotel, dat is dus echt geweldig! Geniet jij ook maar van je vakantie, he meid!

   Verwijderen
 3. DIY's zijn leuk, heel leuk maar kosten zo veel tijd en neem die ook gerust, het maakt ons des te nieuwsgierig naar je komende posts!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben zo benieuwd naar de DIY's! Ik heb je blog zonet ontdekt en heb al een paar DIY posts gelezen, man wat is je blog leuk. Ik zal je zeker blijven volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gewoon lekker rustig aan doen, hoor! Je kan (gelukkig) niet alles te gelijk doen. Die artikelen komen vanzelf wel als je meer tijd hebt! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ken je gevoel! Video's editten kan zo lang duren :( ! Veel plezier deze week x

  BeantwoordenVerwijderen