Laten er lichtpuntjes zijn

Een hele tijd geleden deed ik een oproep in een facebookgroep. Een oproep ivm een project dat ik in 2017 begon om positiviteit de wereld in te sturen. De artikels die hiervoor werden ingestuurd zouden vanaf deze zondag online komen, maar op dit moment voelt het voor mezelf niet goed moest ik dit doen zonder er eerst iets over te zeggen. 
Zoals ik in het vorige artikel al heb gezegd, wil ik dit probleem (BLM) niet langer negeren en wil ik niet langer stil zijn. Ik ben dan ook op zoek naar een manier om dit probleem op een echte Amber manier aan te kaarten op mijn blog, maar dat neemt niet opeens weg wat mijn doel hier is. Ik wil anderen helpen met hun zoektocht naar een gelukkig leven en lichtpuntjes bieden in tijden van nood. 

Dat laatste was wat mijn twijfel wegnam. Dat laatste zorgde ervoor dat ik ervoor koos om dit project deze maand toch gewoon te laten doorgaan. Niet door het feit dat ik probleem wil negeren, maar wel omdat ik zelf voel dat ik van al dat nieuws af en toe een lichtpuntje nodig heb. Wel omdat ik weet dat als ik iets voel, een ander zich ook zo voelt. 

Daarom heb ik besloten om seizoen 3 van 'Project Happy Me' toch te laten beginnen wanneer het in eerste instantie was ingepland: nu zondag. In dit project laat ik anderen aan het woord om te vertellen wat hen gelukkig maakt in het het leven. Hierdoor staat iedereen die meedoet op zijn eigen manier stil bij de (kleine) gelukjes van het leven en dat is nodig. Zeker in een tijd vol negativiteit.

Er zijn weer een heleboel mensen die een artikeltje hebben ingestuurd, maar meedoen kan nog steeds, want wie weet heb jij wel nood aan een lichtpuntje in deze pijnlijke tijden. Moest je interesse hebben, mag je altijd mailen naar ambersthings@outlook.com (of je mag me een dm sturen op Instagram). 

Om de artikels zo goed mogelijk in het blogschema te laten passen, heb ik ervoor gekozen om vanaf nu 1 keer in de week een PHM-artikel online te zetten. De ene week is dat op zondag en de andere week op vrijdag, maar dat merk je vanzelf wel. 


1 opmerking

  1. kei tof!! blm is inderdaad zo belangrijk, maar jouw artikels zijn inderdaad lichtpuntjes die deze tijd beter maken :) ik kijk uit naar seizoen 3!!

    BeantwoordenVerwijderen