de lichtpuntjes van Veerle

Hoi! Ik ben Veerle. In mijn dagelijkse leven ben ik bezig met het achterna jagen van mijn doelen en ga ik opzoek naar alles wat het leven mooier maakt. Hierdoor heb ik eigenlijk helemaal niet het soort levensstijl als de meeste mensen. Benieuwd naar wat ik daarmee bedoel? Lees dan zeker verder.  

Het klinkt misschien een beetje gek, maar ik ben enorm dankbaar voor waar ik nu ben gekomen door de coronacrisis. 
Ik zal even mijn leven schetsen, zoals het er uit zag voordat de crisis kwam. Sinds 2019 leef ik als nomade. Ik heb mijn huis opgezegd met het idee om meer te gaan reizen. Ik had alleen nog mijn werk in de festivalwereld, waardoor ik de helft van het jaar zeker in het land moest zijn. Als ik in Nederland was, paste ik op andermans huizen. De tijd die ik in het buitenland was, was ik of aan het werk op locatie of reisde ik rond.

Eigenlijk was ik al enige tijd het plezier in mijn werk verloren. Al anderhalf jaar wist ik dat ik zou gaan afronden, ik had gezegd dat 2020 mijn laatste festivaljaar zou zijn zodat ik daarna fulltime op reis zou gaan. Ik had mijzelf een lange tijd gegeven om dit af te ronden, zodat ik ook mijn andere inkomen (Geld verdienen met Pinterest) zou kunnen uitbouwen en stabieler kon maken.

De afgelopen winter had ik mijzelf voor het eerst 5 maanden vrij gegeven van de festivals en had ik alle tijd om rond te reizen. Het begon op mijn vaste plekje in Sloveniƫ en vanaf daar volgde ik de zon, waardoor ik eindigde op Gran Canaria. De dag dat de eerste corona infectie in Nederland was vastgesteld, was de dag dat ik Gran Canaria na 2 maanden verliet.Ik ging naar huis om op festivals te werken, maar het werd een tijd waarin ik volledig op mijzelf en mijn online business kon focussen.
Wanneer ik op reis ben, blijft het toch lastig om gericht bezig te zijn in je bedrijf. Het voelt alsof je altijd brandjes aan het blussen bent en achter de feiten aanloopt. Al reizend werken is niet de beste setting om de fundering van je bedrijf neer te leggen. Corona heeft ervoor gezorgd dat ik alle tijd had om daar eens echt compleet in te duiken. Ik heb mijzelf dagenlang opgesloten om mijn producten, website en zichtbaarheid te vergroten. 

Het klinkt echt heel stom om te zeggen, maar Corona heeft mij gelukkiger gemaakt. Dit virus heeft mij de tijd gegeven die ik nodig had en die ik zelf niet zo snel zou nemen. Natuurlijk is het een onzekere tijd is en mijn grootste inkomstenbron, de festivals, totaal weggevallen, maar ik krijg er ook zoveel voor terug.

Op dit moment woon ik bij mijn ouders op zolder. Wie had gedacht dat op mijn 34e ik gelukkig zou zijn met het wonen op zolder bij mijn ouders.

Deze periode ben ik bij mijn familie, na een half jaar lang mijn familie nauwelijks te kunnen zien, zie ik nu mijn ouders elke dag en mijn nichtje elke week. Dat gecombineerd met het focussen op mijn persoonlijk ontwikkeling en business, zorgen ervoor dat ik zo ontzettend gelukkig ben.

Het allerlaatste puntje waar ik ook zo van kan genieten is dat ik eindelijk een droom heb kunnen laten uitkomen. Doordat mijn oorspronkelijke plan was om zoveel mogelijk tijd in het buitenland door te brengen, kon ik geen supboard kopen. Al lange tijd wilde ik graag mijn eigen supboard en het water op wanneer ik dat wilde. Sterker nog, ik wilde twee supboarden,zodat ik altijd mensen mee kon nemen. In deze vreemde tijden heb ik een crowdfunding gestart om mijn tweede board bij elkaar te verzamelen en dat is gelukt! Afgelopen week ben ik voor het eerst met mijn zusje en zwager gaan suppen. Dat is het mooie van deze vreemde corona tijd, het brengt verbinding. Mensen willen elkaar graag helpen en dat maakt me zo vol vreugde.

Benieuwd naar waar ik me nog meer mee bezighoudt? Klik dan zeker door naar mijn blog

1 opmerking