Instagram // 11 powervrouwen om te volgen

Met meer dan 500 miljoen accounts die er te vinden zijn op Instagram, kan het soms wat moeilijk zijn om accounts te vinden die je écht wilt volgen. Daarom leek het mij een super fijn idee om af en toe eens account te delen die ik leuk vind om te volgen. Wie weet zit er wat voor jou tussen.

Zelf ga ik om de zoveel tijd nog eens door mijn lijstje om inactieve accounts of accounts die ik niet meer leuk vind te ontvolgen. Wat ik dan ook doe, is nieuwe mensen volgen. Afgelopen weken was het weer zo ver en kwam ik erachter dat ik super happy word wanneer één van deze 11 powervrouwen in mijn tijdlijn verschijnen. 
note: Er zitten accounts bij die ik al jaren volg, maar ook accounts die ik nog maar pas geleden ben beginnen volgen.


🚰


 De ene vrouw motiveert mij om te gaan voor mijn dromen, de andere leert me dan weer nieuwe dingen, maar stuk voor stuk zijn het vrouwen die mij enorm inspireren. Neem zeker even een kijkje op accounts die je nog niet kent, wie weet vind je er wel je nieuwe  inspiratiebron.

Welk account volg jij het liefst?

Een reactie posten