Leuk! Een artikel schrijven over datgene dat mij gelukkig maakt! Datgene dat mij heel veel plezier en blijdschap geeft en jawel, mij heeft doen besluiten om een blog te starten!

Natuurlijk zijn er heel veel dingen waar ik gelukkig van word, want ook ik geniet van de kleine dingen in het leven, maar het grote geluk…dat komt door mijn teckel Doortje! 
Voordat Doortje kwam, wist ik vrij weinig van honden en eigenlijk wist ik ook niet wat je allemaal voor leuks met je hond kunt doen. Daar ben ik inmiddels wel achter en zijn we veel avonturen rijker! Van met de trein samen naar Oostenrijk om te wandelen in de bergen tot dogdancewedstrijden lopen en demo’s mogen geven! Van het volgen van modules van de instructeurscursus tot sneeuwschoenwandelen in de vrieskou en samen opwarmen bij de kachel! 
Heel dankbaar voor deze mooie momenten, maar vooral voor alle wijze lessen die ik van mijn hond heb mogen leren!
Nu wordt Doortje een klein dagje ouder en mag het allemaal wat minder. Hiermee komt er ruimte voor een hondje erbij. Half juni zal er dan ook een sheltiepup bij komen in ons leven.
Wat mij gelukkig maakt? Alle mooie en bijzondere momenten met mijn hond(en)… Ik voel me een gezegend mens dat ik al zoveel dierbare herinneringen heb mogen sparen die ik veilig heb opgeborgen in mijn hart ❤

Benieuwd naar mijn blog over activiteiten voor jou en je hond? Of benieuwd hoe het mij, mijn pup en Doortje zal vergaan? Neem gerust een kijkje op: www.out-door.nl

Een reactie posten