Hallo ik zal me eerste even voorstellen ik ben Naomi 32 jaar en getrouwd met Robbert. We wonen in een klein gehucht genaamd Zandstraat dat ligt in de provincie Zeeland.Samen met Robbert heb ik twee dochters Guusje & Saar de laatste is helaas overleden.Ik werk 20 uur per week in de zorg en daarnaast sport ik nog en ben ik blogger van www.mamavanguusjeensaar.com.


Toen mij gevraagd werd wat mij echt gelukkig maakt zijn dat eigenlijk drie dingen
1. Mijn dochter Guusje zeker sinds de dood van haar zusje kan ik intens van haar genieten ze is nu 22 maanden en tuurlijk is ze niet altijd even lief maar ja welk kind is dat wel. Maar als ze lacht en kijkt met haar mooie blauwe ogen maakt me hart toch een sprongetje van geluk want ik ben zo gezegend met een mooie maar vooral gezonde dochter.
2. Ook ben ik echt gelukkig met mijn man Robbert en dat komt mede omdat naast dat hij mijn man is, hij ook mijn beste maatje is en ik altijd mijn ei kwijt kan bij hem. Nu ik hem zie als vader hou ik alleen nog meer van hem en maakt hij mij nog gelukkiger

3. En als laatste mijn hond Diesel hij wordt dit jaar alweer 13 jaar en ik kreeg hem toen hij 8 weken oud was en ik ging kort daarna op me eigen wonen. Hij is mijn alle eerste eigen hond. Diesel is altijd blij om mij te zien en dat maakt mij dan ook gelukkig wat ik ook doe Diesel zal nooit boos op mij zijn.
Naast deze dingen ben ik gewoon gelukkig en heb ik het financieel goed. Dat is iets wat ik vroeger niet had. Ook al zeggen ze geld maak niet gelukkig, ik vind dat het je leven zeker makkelijker maakt en dat je zonder geldzorgen een stuk gelukkiger bent.

Veel liefs Naomi (Klik hier voor mijn blog) 

Een reactie posten