Helemaal zen door mijn nieuwe armband

Ik heb het al een paar keer laten vallen op deze blog, maar eindelijk kan ik het artikeltje online zetten. Mijn samenwerking met Beau Accessoires is een feit en alsof dat nog geen reden genoeg is voor een feestje, heeft Melany vandaag haar website heropend. 

Beau Accessoires is een sieradenwebshop die verschillende soorten armbanden verkoopt zowel voor mannen als vrouwen. Samen met de heropening van de webwinkel, heeft Melany ook een nieuwe collectie gemaakt die bestaat uit 4 unieke armbanden gemaakt van natuursteen. Voor wie het niet weet, natuurstenen hebben allemaal een bepaalde betekenis/functie/kracht. I know, dit klikt voor sommigen als een soort van spirituele onzin en dat kan ik snappen, ik geloof er zelf ook niet met de volle 100% in. 

Waarom ik dan toch een samenwerking aanging om deze armbanden te promoten? 
Eigenlijk heeft dit verschillende redenen, te beginnen bij het feit dat ik, nu ik bezig ben met een nieuwe Amber, meer opensta voor nieuwe dingen (ondertussen luisterend naar de geluiden van Sonus Island) en dus ook voor het uitproberen van het feit of natuurstenen nu echt werken of niet, maar ook omdat de nieuwe collectie (en dus de betekenis van de bandjes) erg aansluit bij wat ik wil uitstralen en doen op mijn blog en ik dit daarom ook erg graag met jullie wilde delen. Wat ik er nu echt van vind, lees je straks, eerst laat ik je kennismaken met de bandjes. 


Dit zijn de vier armbanden uit de nieuwe collectie. De eerste is gemaakt van toermalijn, een soort natuursteen die je zou helpen met het omzetten van negatieve energie naar positieve energie en werkt stimulerend voor groei en bloei.  Wil je meer over deze steen te weten komen? Klik dan hier

De tweede is gemaakt van malagiet. Malagiet zorgt voor een emotionele stabiliteit en maakt je weerbaarder. Meer over de steen te weten komen, klik hier

Nummer 3, mijn persoonlijke favoriet en ook de armband die ik heb mogen ontvangen, is gemaakt van amazoniet. Amazoniet beschermd je tegen negatieve energie, kalmeert en brengt evenwicht tijdens extreme stemwisselingen. Klik voor meer info.  

De laatste is gemaakt van cherry quartz, een steen die zorgt voor een beter concentratie en helpt met het helen van emotionele wonden. Daarnaast zorgt cherry quartz ook nog voor de versterking van jouw energie. 

Omdat de stenen energie opnemen en afgeven, is het wel de bedoeling dat je ze af en toe oplaad en reinigt. Hoe je dit allemaal moet doen, kan je hier lezen. 

Zoals je ziet is er dus voor iedereen wel een bandje dat bij haar past, maar wat je nog niet weet is dat je de bandjes ook persoonlijk kan maken, door er een initiaal of powerwoord tussen te laten zetten. Mijn bandje heeft gewoon een A van Amber omdat ik zelf niet goed wist welk woord ik er tussen zou moeten zetten. Happiness is natuurlijk wel mijn woordje, maar dan zouden er niet veel natuurstenen aan mijn bandje te pas komen. 
Denk je nu 'Jesus Amber wat voor praatjes zijn dit?' Zoals ik al zei. Ik begrijp het echt volledig. Het is echt iets waar je jezelf voor open moet zetten. Lukt dat niet, heb je toch gewoon een leuke armband? 

Zelf heb ik me er dus wel voor opengezet en heb ik mijn bandje gedragen tijdens het afleggen van mijn examens. Of het het feit was dat ik echt wilde dat het zou werken of het feit dat het echt werkt weet ik niet en ik denk dat we dat ook nooit 100% zeker zullen weten, maar wat ik wel weet, is dat ik mij echt veel rustiger voelde tijdens het afleggen van mijn examens met het bandje. 

Denk je nu 'JAAAA! Dit wil ik ook proberen!' Dan heb ik goed nieuws voor je. Ter ere van de derde verjaardag van mijn blog, staat er momenteel een giveaway open waarin je, naast alle ander leuke goodies, vijf euro korting kunt winnen op de webshop. Geen zin om meet te doen aan de giveaway? Geen probleem, want wanneer je je inschrijft voor het VIP-mebership, krijg je vijf euro korting bij een aankoop van 20 euro. Deze korting is een maand geldig vanaf de dag van inschrijving en valt slecht één keer te gebruiken. 

Melany, op deze manier wil ik je nog even bedanken voor het feit dat ik dit mocht uitproberen en mocht delen met mijn lezers. Je bent geweldig! 

Wat denk jij? Werkt het echt of is het onzin? 

Disclaimer: Dit artikel is mogelijk gemaakt door een samenwerking met Beau Acessoires. Dit houdt in dat ik het product waar ik over schrijf gratis heb gekregen in ruil voor dit artikel. Dit beïnvloedt mijn mening over het product echter niet.   

2 opmerkingen