#Marleen

Ik zal mijzelf eerst even voorstellen, ik ben Marleen en samen met Gulsen hebben wij onze website van de Chicamoms. Ik ben vandaag en morgen nog 39 jaar oud en dan komt de BIG 4 in beeld. Ik woon samen met vriendlief, ons zoontje van 8 en onze hond Balou. Onze poes Minoes hebben wij helaas onlangs moeten laten inslapen. Verder werk ik drie dagen bij de overheid en verder druk met bloggen, leren vloggen :) en met Pimp je Hart (check out Pimp je Hart op FB). Ik hou van ontzettend veel dingen maar meer ga ik niet verklappen, dat kan je allemaal hieronder lezen. Have fun!


Ik ga mezelf dan ook uitdagen om hieronder een top 20 lijst te maken van onderwerpen waar ik ontzettend blij van word, here it goes!

 • De voorpret van een citytrip of vakantie (en dan bedoel ik niet mijn koffer inpakken maar gewoon het idee weg te gaan).
 • Op vakantie genieten van het niks doen met een goed boek, i love 2 read!.
 • Nieuwe mensen leren kennen (op dit moment vele bloggers & vloggers).
 • Van mijn energie die elke dag vuurt vanwege het blog- & vlog avontuur samen met Gulsen.
 • Van mijn zoontje als hij lacht.
 • Als onze hond Balou de yogahouding 'downward facing dog' uitvoert en een scheet laat, vooral haar blik, 'wat was dat?' is geweldig.
 • Een geweldige spannende film, die eigenlijk te spannend is om te kijken en toch daarvan kan genieten.
 • Een mooie zonsondergang.
 • Kittens, puppies, lammetjes, geitjes.....oftewel de hele kinderboerderij.
 • Als eindelijk mijn salaris wordt gestort aan het einde van de maand.
 • Een nieuwe outfit.
 • Heel lekker eten, ik ben een echte BourgondiĆ«r.
 • Een goed glas rode wijn & een kaasplankje, vooral op het terras. Heerlijk zo'n vakantiemood alleen balen als de wekker weer vroeg gaat.
 • Als ik maandagochtend ben wezen boksen, ik haat sporten en ben heel blij als de les voorbij is.
 • Party all night long, je hoeft mij maar te bellen en ik ben erbij.
 • Dat ik vandaag, 7 juni, 40 jaar ben geworden en gezond door het leven mag gaan.
 • Als ik een boek uit heb gelezen en dan een nieuwe van mezelf mag kopen.
 • Sushi en dan eten met Wasabi en Soja & vergeet de stokjes niet.
 • Uitjes met iedereen die ik lief en gezellig vind.
 • Dat er in September een kitten bij komt.


Ik dacht dat het een uitdaging zou zijn om echt tot een lijst van 20 dingen te komen waar ik heel blij en gelukkig van word maar het ging super makkelijk. Blijkbaar is het voor mij niet lastig om mezelf gelukkig te voelen en vaak zijn het juist de kleine dingen. Van de grote dingen zoals vakantie wordt (als het goed is) iedereen wel blij maar niet iedereen kan de kleine dingen in het leven zien en dat is jammer, YOU ARE MISSING OUT!

Dus een tipje: kijk om je heen en geniet! Kijk eens naar de wolken, luister eens naar de vogels en adem de frisse lucht in. Het leven is zo veel makkelijker als je hiermee al gelukkig bent in plaats van de grootste dingen te moeten nastreven.

Kom je ook eens gezellig langs bij de Chicamoms? http://www.chicamoms.com 

x Marleen


1 opmerking

 1. Een nieuwe outfit maakt iedereen gelukkig, toch? Haha, leuke opsomming in elk geval.

  BeantwoordenVerwijderen