Let's read some books #3

Sneeuwvlokjes vallen naar benden en het lijkt alsof de wereld buiten vertraagt. Voet voor voet wandelen de mensen verder, bang om uit te glijden. Auto's komen vast te zitten in de sneeuw en iedereen rijdt rustig. Heel even lijkt het alsof alle stress verdwenen is. 

Het liefst zou ik dat gevoel voor altijd willen behouden, maar dat is vaak moeilijk en zeker tijdens de examenperiode. Daarom kijk ik al enorm uit naar de kerstvakantie, om eindelijk te kunnen ontstressen en eindelijk die boeken te lezen die ik onder mijn dekentje wil lezen met een grote kop koffie terwijl ik naar de vallende sneeuw kijk. 

Stiekem ben ik al begonnen in dit boek en zit ik aan pagina 20 of zo, die eerste 20 pagina's bevielen me alvast. 

Dit boek heb ik voor mijn verjaardag gekregen in de Engelstalige versie, ik vind het best eng om er in te beginnen omdat ik normaal gesproken enkel Nederlandstalige boeken lees. Wel heb ik al veel positieve dingen gelezen over dit boek dus ik wil met veel plezier even die knop omzetten en hem lezen in het Engels. Hah, oeps, nu spreek ik mezelf een beetje tegen.  

Let it snow • John Green (en die 2 andere die meeschreven 😉) 
Wie mijn Wish list gezien heeft, weet dat dit boek er opstaat. Hij staat echt al zo lang op mijn lijstje, maar vele boeken schuiven hem toch telkens weer achter op het lijstje. Hopelijk licht hij dit jaar onder de kerstboom. 

Natuurlijk zijn er nog 700 boeken die ik wil lezen, ik kan met gemak nog een hele lijst geven als je het mij vraagt, maar ik ben een trage lezer met een hoofd dat liever bezig is met ideeën bedenken, lawaai maken en creatief zijn dus ik geloof dat ik met 3 boeken wel toekom deze winter. 

Welk boek staat er bovenaan jouw lijstje? 

Disclaimer: Dit artikel bevat affiliatie. Dat houdt in dat ik een percentage krijg indien je iets aankoopt via mijn link. 

2 opmerkingen

  1. Let it snow is echt heerlijk om te lezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Let it snow is zo mooi!!! Echt perfect voor deze tijd van het jaar!

    BeantwoordenVerwijderen