Mijn 3 favoriete kerstfilms

Wanneer ik denk aan de winter, denk ik aan dekentjes, kerstfilms en kerstlichtjes. Ik ben echt verzot op de meeste kerstfilms, door hun sfeer, gezelligheid en natuurlijk ook door de romantiek die een grote rol speelt. Toch heb ik een paar favoriete. Je snapt het al, vandaag deel ik een paar van mijn favoriete kerstfilms.
1. ELF
30 jaar geleden kroop er een baby in de zak van de kerstman waarna hij werd opgevoed door elfen. Vandaag gaat hij op zoek naar zijn echte vader, een zakenman die absoluut niets met kerst heeft. Het merendeel van de stad gelooft niet meer in de kerstman en dat kan kerstavond wel eens tot een slecht einde brengen dit jaar. 


2. a Christmas cupid 
Bij Sloane komt werk boven alles, ze is een gedreven zakenvrouw die het liefst altijd aan het werk is, zelfs op kerstmis. Wanneer haar belangrijkste cliënte, Caitlin Quinn (Ashley Benson(!!!!)) stikt in een olijf en sterft veranderd haar leven voor goed. Caitlin heeft genoeg van Sloane haar gedrag en neemt haar daarom mee naar de geesten van het verleden, het heden en de toekomst. Ze laat haar zien wat liefde is en helpt haar bij het vinden van de ware, maar wil Sloane wel echt naar Caitlin luisteren? 

3. a Christmas price 
Amber is een journaliste met een droom, hogerop raken. Waneer ze de kans krijgt om een artikel te schrijven over Prins die op het punt staat koning te worden. Ze beland 'per ongeluk' in de gangen van het Paleis en word aangenomen voor de nieuwe leerkracht van de Prinses. Ze grijpt haar kans en speelt het spel mee om van haar artikel iets origineel te maken. Tijdens haar verblijf in het paleis komt ze dingen te weten die het leven van de koninklijke familie en van haar voorgoed zullen veranderen.

En dit was dan mijn top 3. Je merkt dat ik op vlak van kerstfilms cliché verkies. Ik hou er gewoon van om mee in de film te duiken en van de liefde te genieten.

Wat is jouw favoriete (kerst)film? 

2 opmerkingen

  1. a christmas prince is echt heel leuk jaa! ik heb hem laatst gekeken, een lekkere cheesy x-mas movie <3 leuke post!!
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kijk niet zo heel erg vaak naar films, maar (zoals elk jaar) wel op kerstmis! Super leuk dus, nu gaat het kiezen worden uit deze 3!

    BeantwoordenVerwijderen