Liefste kerstman,

Stress, woede, teleurstelling, verdriet. Hoofdpijn, tranen en glazen die ik met heel veel moeite net niet door het huis gooi, gevolgd door een luide gil. Verwachtingen van iedereen waar ik niet aan kan kan tippen. Het gevoel van nooit goed genoeg zijn. 2017 zat er vol van. De knop in mijn hoofd bevatte dit jaar een kortsluiting, hij ging van positief naar negatief of andersom in twee tellen. De ene dag was ik productief, knalde ik het ene artikel na het andere, vloeiden de ideeën als het ware uit me en de andere dag kroop ik de hele dag in bed om te janken bij een of andere serie. U snapt het, mijn jaar was een puinhoop. 
Natuurlijk weet ik dat je je hele leven dipdagjes kunt hebben en dat je niet altijd de leukste dingen meemaakt, maar hoe ik me nu voel, is er net dat beetje te veel aan. Dat mensen in je leven komen en gaan, is natuurlijk ook helemaal, maar moet het dan echt zo zijn dat ik bang wordt om mensen te vertrouwen? Moet het dan echt zo zijn dat ik bang wordt om nieuwe mensen te leren kennen? Uiteindelijk keren die mij toch de rug toe. 


Niet alles komt vanzelf, je moet werken voor je dromen, maar geef me dan alsjeblieft de motivatie om dat dan ook te doen.

Liefste kerstman, 

Maak 2018 beter alsjeblieft. 

3 opmerkingen

  1. Lieve Amber, wat mooi geschreven dit! Ik ben er 100% voor je. Je bent een ongelooflijk sterke meid en dat weet ik, always here for a peptalk! Je mag echt wel trots zijn op je blog hoor, en op alles wat je al wél hebt bereikt dit jaar. 2018, wordt er eentje voor jou. ❤ (!dikke kus! Xxx)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ❤️❤️❤️❤️ hoe ik me soms herken in de dingen die je schrijft, blijf ik echt gek - maar geruststellend - vinden, omdat ik voel dat ik gewoon niet de enige ben met zo’n gevoelens enal. En ik merk dat we veel gemeen hebben, want ook dit jaar was voor mij eerder down dan up. Geloof in jezelf en dan maken we er van 2018 het beste van!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ieder jaar heeft positieve en negatieve te bieden (helaas). Het zou mooi zijn als alles altijd alleen maar positief zou zijn. En "slechte" mensen zijn er helaas veel van maar in plaats van je op hun te focussen moet je de vriendschap/liefde koesteren van die 2 of 3 mensen die er wel toe doen en er altijd voor je zijn. En het aller belangrijkste.....blijf altijd jezelf, geloof in je eigen kunnen en hou van jezelf, dan komt alles wel goed.

    BeantwoordenVerwijderen