I'm just getting started, watch me!

2018 is nu officieel begonnen, maar in mijn hoofd is het nog steeds 2017 en dat komt waarschijnlijk omdat ik mijn 2017 niet goed heb kunnen afsluiten, maar dat is niet erg, mijn 2018 gevoel komt wel. Om dat 2018 gevoel te versterken, vond ik het een leuk idee om jullie al mijn plannen van de aankomende 12 maanden met jullie te delen, want ooh jee, wat zijn er nu al leuke dingen gepland. 

2018 in teken van: 
2017 stond voor mij in het teken van het verliezen van vriendschappen om er de mooiste vriendschappen van te vinden, dat verliep met tranen, geroep en getier, maar als ik er zo op terugkijk, ben ik ontzettend dankbaar dat dat gebeurd is, ik heb nieuwe mensen leren kennen en heb de echte vriendschappen versterkt en dat allemaal door los te laten wat niet voor mij bestemd was. 

2018 wil ik in het teken zetten van het bereiken van doelen en dromen, zo wil ik dit jaar eindelijk mijn boek afhebben (voor het echie deze keer) en misschien nog die stap zetten om hem naar een uitgever te sturen, who knows. Ik wil mijn blogs een boost geven. Ik wil leven in het moment en gewoon alles op me laten afkomen. 

Blog
In 2018 wordt het eindelijk tijd voor mijn nieuwe content. Van tips en tricks om gelukkig te worden tot dingen die je motiveren om verder te gaan en je doelen te bereiken, tips en tricks van onder andere pinterest die ik ga uitproberen om te zien of ze je echt helpen bij het vinden van geluk en andere dingen. 

Ook op mijn tweede blog gaan er nieuwe, originele artikels verschijnen die te maken hebben met boeken, films en series. Daarnaast hoop ik dat ik mijn uploadschema dit jaar iets beter volhoud dan in 2017 en dat ik in 2018 eindelijk die stap durf te zetten naar een eigen domein. 

Fotografie
Ik ben niet geboren met een feeling voor het maken van mooie foto's en hou het daarom gewoon simpel op een flat lay en dat vind ik helemaal prima want, dat zet mijn stempel op mijn foto's. Het draait bij dit titeltje dan ook niet op het verbeteren van mijn fotografiekunsten, ik wil dit jaar gewoon meer foto's trekken en dingen vastleggen. Ik mag dan wel een goed geheugen hebben, het is altijd leuk om eens terug te bladeren door foto's. Ik ben ondertussen ook bezig mijn muren vol te plakken, maar dat kost wel tijd natuurlijk. 

Vakantie
Deze zomer ga ik zowel naar Oostenrijk als naar Italië en zal ik dus ongeveer een maand in het buitenland zitten. Hoe ik dit ga oplossen met bloggen, weet ik nog niet, maar dat zien we dan wel weer. 

Muziek
Ook dit jaar ga ik een playlist maken met nummers die ik die dag in mijn hoofd heb zitten, of die ik die dag ontdekt heb. Vorig jaar was die niet zo'n groot succes, maar muziek blijft toch wel een belangrijk punt in mijn leven en daarom wil ik het dit jaar toch nog eens proberen. 

Nog leuker, ik heb 2 concerten gepland staan, Niall Horan (30 april) en Sam Smith (4 mei) en ooh wat kijk ik daar naar uit. 

Fashion
Steeds meer begint mijn kledingstijl te veranderen, dat is waarschijnlijk de schuld van alle foto's die ik opsla in mijn Pinterest mapjes. Natuurlijk is dat iets wat je niet zo maar in één keer kan doen, dus dit is een van mijn projectjes in 2018. 

Boeken, series en films
In 2017 las ik 11 boeken en dat is echt heel wat voor mijn doen, maar in 2018 wil ik er toch een paar boeken aan toevoegen wat moet lukken omdat mijn eerste boek al bijna uit is. Series die worden verslonden in Amberland, maar ik wil er dit jaar ook eens wat meedoen, op Story Tellers gaat het meer over boeken en films en worden de series een beetje achteruitgeschoven al spelen series in mijn leven een grotere rol dan boeken en films, dus dat wil ik dan ook meer tonen. Wat films betreft wil ik iets vaker naar de cinema gaan dit jaar, ik weet dat niet meer super goedkoop is tegenwoordig, maar ik vind dat toch veel leuker dan thuis een film kijken die al jaren oud is en ook voor jullie is dat leuker, want dan blijven jullie via Story Tellers op de hoogte van nieuwere films. 

School 
Jha, dat hoort er in 2018 jammer genoeg ook bij. Ik ga dit jaar echt heel erg mijn best doen, het 5de is het moeilijkste jaar en ik wil echt niet dubbelen, dat wil zeggen dat ik dan nog langer naar school moet. Nee bedankt! 

Gezondheid 

Ik wil het komende jaar echt meer water drinken en gezonder eten (oeps dat liep nu al de mist in). Maar niet alleen mijn fysieke gezondheid krijgt dit jaar een oplapbeurt, ook mentaal wil ik een aantal veranderingen maken. Zo ben ik bezig met het iedere dag opschrijven van dingen waar ik dankbaar voor ben en 3 hoogtepunten van de dag. 

Natuurlijk is er veel meer dat ik in 2018 wil doen, maar 1) ik wil niet dat dit artikel te lang word en 2) jullie gaan dit vast nog allemaal tegenkomen op mijn blog. Veel om nar uit te kijken dus. Daarom is het misschien handig als jullie mijn blog eventjes volgen, dan blijven jullie altijd op de hoogte van nieuwigheden. Wat wil jij in 2018 zeker gedaan hebben? 

2 opmerkingen

  1. Aah leuke plannen! & vooral die concerten, echt superleuk!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Knap Amber!!! Het gaat je wel allemaal lukken, geen zorgen <3

    BeantwoordenVerwijderen