Vaarwel november, tis december!

Dagdromend zijn mijn ogen op het raam gericht. Ik denk aan hoe november al weer voorbij is, aan het feit dat mijn examens er zitten aankomen mijn gedachten draven door en ik voel een vlaag van paniek in me opkomen tot ik plots witte vlokjes de lucht uit zie vallen. Een glimlach verschijnt op mijn gezegd en in mijn hoofd schreeuw ik het uit, het is zo ver!

Eerlijk is eerlijk, november was een rare en vermoeiende maand. Leerkrachten vonden het opeens super leuk om onze agenda's te vullen met taken en testen en ik was ook nog eens een week ziek. Heb ik ondanks alles mijn doelen kunnen bereiken? 

Geen druk.
Zoals ik al zei waren de leerkrachten deze maand extra vrijgevig met taken en testen, was ik ook nog eens een week ziek en kreeg ik ook super veel zin om blogmas te doen dit jaar. Met andere woorden, er was druk. Heel veel druk, maar deze keer vond ik die minder erg dan anders want ik werk aan mijn dromen en dan is druk iets goeds, toch? 

Kies voor gezond.
Oepsss... Next time better! 

Maak tijd voor leuke dingen. 
Dit is zeker gebeurd zelfs iets meer dan dat de bedoeling was. Leuke dingen zijn gewoon super belangrijk in drukke maanden als november. Koffietjes na school, dineetje met de klas, lunch met de tante, avondjes schrijven en lezen en nog zo veel meer. 

November was dus echt een super drukke maand en december zal er niet beter op worden maar mensen het is bijna kerstmis en dat wil zeggen dat ook de vakantie weer op het programma staat dus nog even doorbijten en we komen er wel!

Veel succes met de examens lieve schatten!

Hoe verliep november voor jou?

5 opmerkingen

 1. Ja, de leerkrachten hebben in november echt opeens zoveel taken enzo om op te geven :( Veel succes met je examens! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leerkrachten, dan plannen ze de week vóór de examens ook nog eens vol, ach, binnen een aantal weken zijn we er weer voor even vanaf! Succes met je examens, en je doelen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ken het, ik begin deze donderdag en heb nog 2 presentaties in de agenda staan deze week. 'Begin goed op voorhand met studeren, je zal het nodig hebben!' :s

   Jij ook heel veel succes Louise, ik weet dat je het kan!

   Verwijderen
 3. Jep, november en december zijn allebei heel erg drukke maanden! Maar, hopelijk vind je met blogmas nog de tijd om je te ontspannen door vanalle blogjes te schrijven. En hé, dat extra gezond zijn kan je tijdens de examens bijschaven, er is niks beter dan te smullen van een fruitslaatje tijdens de pauze! Veel succes met je examens lieve Amber!!! Je gaat dat goed doen! Xxxx ❣ (en oh, houd je aan die aftelkalender hé, ik heb gisteren mijn wishlist al geschreven en die ga ik vandaag verder aanvullen met een warme chocomelk, hihi! 😉) dikke kus!!!

  BeantwoordenVerwijderen