Day Zero update #5 • Ik stop


1 januari 2016 begon ik met heel veel plezier aan het Day Zero project. Voor de mensen die dit project niet kennen zal ik het nog eens kort samenvatten. De bedoeling is dat je 101 doelen opstelt voor jezelf die je in 1001 dagen probeert te voltooien. Als je een doel bereikt hebt of je bent een stapje verder bij je doelen gekomen, is het de bedoeling dat je dit vastlegt. Ik vond en vind dit project nog steeds heel leuk, maar ik stop er mee en vandaag vertel ik waarom.
1. Ik ben om eerlijk te zijn erg slecht in het bijhouden van wat ik allemaal al gedaan heb en wat niet. Iedere keer dat ik weer een update hoor te plaatsen, is het telkens weer een speurtocht naar wat ik allemaal bereikt/gedaan heb. Dit zorgt voor chaos in mijn hoofd en daar heb ik geen zin meer in. 

2. Het is tijd voor iets nieuws. Ik loop al maanden te vertellen dat ik mijn blog een andere richting in wil duwen en dat ik super veel ideeën heb om deze droom tot iets werkelijks te maken. Beetje bij beetje verschijnt er dan ook een nieuwere wind over mijn blog. Zo kreeg mijn blog een heel nieuw uiterlijk, probeer ik steeds meer te schrijven over geluk en begin ik steeds meer artikels te delen waar jullie ook iets aan hebben in plaats van allemaal persoonlijke praatjes over mijn ups en downs. Day Zero mag dan wel van dat balkje hierboven verdwijnen, jullie krijgen er iets anders voor in de plaats. 

2018 zal nog meer in teken staan van mijn dromen en doelen dan 2017 dat kan ik jullie al vast vertellen. Dus lieve schatten, hou mijn blogje goed in de gaten want ik heb nog heel veel plannen met Ambers Things. 

Vaarwel Day Zero, tot ooit nog eens, misschien. 

Een reactie posten