Mijn kindje is nu 3! + opening giveaway

Ik kan wel huilen. Mijn kindje is nu 3! Vandaag is het exact 3 jaar geleden dat ik ben beginnen schrijven op deze blog. Ik was een meisje van 13 met een passie voor schrijven dat nog totaal geen idee had wat ze met haar leven zou gaan doen en al helemaal niet wat ze met haar vakantie ging doen en dus besloot ik om nog maar eens te proberen om een blog bij te houden. Ik heb het waarschijnlijk al vaak gezegd, maar ik had echt niet verwacht dat ik het langer ging volhouden dan die hele zomervakantie en toch. Mijn kindje is nu 3! 

In het derde levensjaar van mijn blog is er veel gebeurd, ik draaide de content van mijn blog om,  probeerde aan blogmas mee te doen, kocht een eigen domein, kreeg mijn eerste samenwerking (al moet die nog online komen), werd ik twee keer genomineerd voor de liebster award, begon ik met blogbabes en nog zo veel meer. Het was een mooi jaar op verschillende vlakken en dat kwam onderanderen door jullie: mijn lezers, mijn vriendinnen, mijn vrienden en ieder ander persoon die mij ook in dit blogjaar gesteund hebben. I love you all!

Ik was dit jaar vooral vaak en lang afwezig omdat ik mezelf eindelijk eens op de eerste plaats wilde zetten en koos voor mijn gezondheid. (Zegt ze terwijl ze met dikke ogen, hoofdpijn en een snotvalling achter haar computer zit.) Mentaal maakte ik een klik in mijn hoofd die zei dat ik dit jaar even belangrijker was dan al de rest om mij heen en dat heeft goed gedaan, want door die pauzes, die momenten van rust en door het vele nadenken, zit ik nu vol met ideeën die ervoor zullen zorgen dat mijn 4de blogjaar echt geweldig zal worden.  

Wat ik hoop te bereiken het komende jaar? Ik zou het super leuk vinden moest onze familie groeien en ik nog meer leuke dingen mag meemaken dankzij mijn blog. Ik ben zeker en vast van plan om nog meer te gaan doen waar ik gelukkig van wordt en dit op verschillende manieren met jullie te delen en jullie mee te nemen in mijn zoektocht naar hoe je jezelf moet vinden en nog veel meer. Ik ben in elk geval klaar voor alles wat er nog komen zal. Jij ook?

_______________

Op instagram heb ik enkele weken geleden gevraagd wat jullie het liefst zouden winnen en toen kwam daar een girlboss paketje uit met 1 extra stem. Omdat de meningen zo verdeelt waren, heb ik dus besloten om het een mengeling te maken van een girlboss paketje en een self-love pakketje en dat allemaal in de kleur geel omdat geel staat voor happiness en dus perfect bij mijn blog past. 

Wat kan je winnen?

1. Notitieboekje
Zoals jullie wel weten ben ik dol op notitieboekjes en vind ik dat notitieboekjes gewoon horen bij een girlboss-paketje, dus toen mijn oog viel op dit vrolijke schriftje, moest het gewoon mee.

2. Pen
Met een notitieboekje kan je natuurlijk niets doen zonder pen, dus ben ik op zoek gegaan naar een bijpassende pen die ook nog eens heerlijk schrijft. Van de pen op de foto is het stickertje er al afgevallen, maar de pen die je toegestuurd zal krijgen, zal een splinternieuwe zijn, waar het stickertje nog op zit.
3. Stickers 
Hema heeft niet lang geleden zijn nieuwe collecties uitgebracht met heel veel stickers, het was dus moeilijk om te beslissen welke stickers ik nu in de winactie zou steken, maar uiteindelijk koos ik voor deze gouden omdat die passen bij de gouden stippen van het schriftje.
4. 2 maskertjes
Dit is een pakje met 2 maskertjes die aan elkaar zitten. Het is een masker dat ikzelf nog niet heb uitgeprobeerd, maar ik vond de verpakking en de naam zo schattig dat ik het pakje meenam zodat één van jullie het kan uitproberen.

5.  5€ korting bij beau accessoires 

Jawel, ik heb voor de winnaar een kortingscode kunnen regelen bij beau accesoires, een webshop waar ik sinds kort mee samenwerk en waar jullie binnenkort nog meer over zullen te weten komen. De winnaar krijgt dus een berichtje met de kortingscode die gebruikt kan worden in de webshop.
6. Washi Tape
Op de foto heb ik de washi tape al opengemaakt zodat jullie duidelijk kunnen zien hoe de washi tape er uit ziet, maar natuurlijk krijgt de winnaar gewoon een nieuw, ongeopend pakje. De washi tape heeft hetzelfde thema als het schriftje, waardoor het allemaal nog beter bij elkaar past.
7. Lipbalm
Zeg nee tegen droge lippen dankzij die super schattige lipbalm die ruikt naar citroen.


Wat moet je doen?

1) Volg Ambers Things op Instagram
2) Deel de foto van Instagram in je stories en tag mij er in
2) Laat een reactie achter om te zeggen dat je meedoet en waar je me volgt

Extra kans maken?
Per extra kans, wordt je naam een extra keer toegevoegd aan de lijst, hierdoor is de kans dat jouw naam getrokken wordt dus groter. Laat ook even in de reacties achter of je deze stappen gevolgd hebt.
1) Volg en like Ambers Things op Facebook
2) Tag 2 vriendinnen onder de foto van de winactie op Instagram
3) Volg Story Tellers op Instagram

De winnaar wordt 12 juli bekend gemaakt zodat ik het pakketje ten laatste 14 juli kan opsturen om dan te gaan genieten van mijn welverdiende vakantie. 

Lieve schatten, bedankt voor alles. Jullie zijn echt geweldig! Veel succes en tot in het volgende artikel! 

14 opmerkingen

 1. zooo fijn! proficiat he, en op nog veeeeele jaren! je bent goed bezig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Awww, dankje liefje! Jouw naam staat nu 3x in het lijstje ;)

   Verwijderen
 2. Oeeh Leuke winactie! Gefeliciteerd met je kindje ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. Ik doe trouwens ook mee met de winactie! Ik volg je pagina op fb en volg storytellers op instagram! ;)

   Verwijderen
  2. Dankjewel! Heb je naam nu drie keer in het lijstje staan, normaal moet dat kloppen.

   Verwijderen
 4. Whaa, Amber!! Zo tof deze winactie (ik doe meeee)! En trouwens, hoe goed ben je bezig, proficiat!! Ik ben heel trots op wat je allemaal al hebt bereikt, dikke kus! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. :1 wat lief! Wat ben je toch een schat. Jouw naam staat nu 3x op het lijstje. :a

   Verwijderen
 5. Van harte gefeliciteerd met je blog!!!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Proficiat Amber, ik geniet erg van de dingetjes die je nu aan het doen bent. En ik doe natuurlijk mee aan je leuke winactie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aahh ik ben zoooo trots op je Amber! Gij zijt echt zo goed bezig!! (ik doe ook mee duuhhh) veel liefde!! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuk, 2 jaar is echt wel een mijlpaal hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aah wow zo trots!! Je bent echt súper goed bezig!!

  BeantwoordenVerwijderen