Een nieuwe wind

Ondertussen weet ik al niet meer wanneer ik ben begonnen met vertellen dat er nieuwe dingen aankomen maar lieve mensen, het wachten wordt beloond want eindelijk is het zo ver. Vandaag blaast Amber Jamie een geel/roos-kleurige wind over haar blogje heen want ik kan eindelijk vertellen wat er komen zal. 

In 2018 moest en zou ik mijn eigen domeinnaam aanmaken en liever vandaag dan morgen en ja hoor na een hele hoop geknoei ben ik eindelijk te vinden op www.ambersthings.be !!! Ik ben zoooooo enthousiast, het is een nieuwe stap in de juiste richting, een deur die ik daarvoor niet durfde openen. Nu is mijn blogje echt iets van mij en ooh, wat ben ik blij! 


Ik beloofde jullie dat ik in 2018 meer zou schrijven over het vinden van geluk en jezelf, dat ik mijn content zou veranderen en ben echt maanden bezig geweest met de vraag 'Hoe pak ik dit het beste aan?' Na lang zoeken, veel te pinnen, veel blogs te lezen en veel YouTube te hebben gekeken, heb ik een heleboel ideeën opgeschreven. Ideeën waar ik minstens 100 keer ben doorgegaan om te kijken of dit het echt wel was en toen ben ik van alles beginnen uitwerken en dit is wat daar is uitgekomen: een nieuw upload schema met bijhorende thema's. 


Zoals jullie zelf wel zagen, vond ik het knap lastig om iedere dinsdag, donderdag en zondag een artikel te plaatsen dit komt vooral omdat ik niet wist wat wanneer te uploaden, dat gaf mij stress en die stress zorgde er dan voor dat ik niets publiceerde. Ik wil liever iets online gooien waar ik ook daadwerkelijk trots op ben. Dus vanaf nu heb ik 2 vaste upload dagen en 1 dag waarop ik een extra artikel kan zetten om iets random met jullie te delen. 

Maar wat zijn die dagen dan en thema's? Waar heb je het over?

Motivation Monday: Artikels die jou motiveren om iets te doen zoals: sporten, slechte gewoontes doorbreken, meer water drinken en nog veel meer. 


Self-love Saturday: Artikels die jou helpen bij het vinden van jezelf, jezelf verwennen, even diep adem halen en nog veel meer.  


En tot slot hebben we nog donderdag. Op donderdag zal ik zo vaak mogelijk een artikel plaatsen van al bestaande rubrieken zoals goals, terugblikken of eens iets nieuws dat niet onder bovenstaande thema's past. Dit waren de nieuwtjes voor vandaag. Ik ben er in elk geval blij mee en klaar voor. Jullie ook? 

Tot maandag! 

2 opmerkingen

  1. Oh een eigen blogdomein!!! En de onderwerpen waarover je gaat schrijven lijken me echt interessant, laat maar komen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ahh wat leuk je eigen blogdomein! & heb heeeel veel zin in die nieuwe artikeltjes! X

    BeantwoordenVerwijderen