Woorden die je helpen met het bereiken van jouw doelen

We kennen het allemaal, het moment waarop we totaal geen zin meer hebben om verder te gaan. Dagen waarop we liever de hele dag in bed liggen met een bak ijs en Netflix, dagen waarop we gewoon willen dat de wereld stopt met draaien en dat die verdomde ellende voorgoed voorbij is. Dit is jammer genoeg niet altijd mogelijk en we zullen toch moeten verder werken aan wat we voor ogen zien. In mijn zoektocht naar motivatie ontdekte ik hoe veel kracht ik kon halen uit een quote, ja echt enkele woordjes die samen een motiverende tekst vormde en daarom heb ik mijn favorieten even bij elkaar geraapt om deze met jullie te delen. 


En dit was het dan, de eerste motivation monday! Hopelijk heb je wat motivatie gehaald uit deze quotes. Natuurlijk vind ik alle quotes leuk, maar die van die motherfuckers is toch wel mijn favoriet. 

Wat is jouw favoriet?

Credits: Ik heb ze gehaald van Pinterest nadat ik motivational quotes opzocht. 

4 opmerkingen