Even on the darkest nights, the moon will light up the sky

Ik dacht dat het niet donkerder kon worden. De oneindige put waarin ik aan het vallen was. Ik dacht dat het over zou gaan en dat ik afgelopen vrijdag eindelijk de bodem van het vat der Danaïden onder mij zou voelen verschijnen. Maar helaas... Ik moet nog een beetje verder vallen in een donkere put. Gelukkig, kan ik tijdens mijn reis naar beneden ook af en toe het maanlicht zien.

Ik kan het niet meer onder stoelen of banken schuiven, ik heb het al meerdere keren gedeeld op mijn blog, maar ook op dat van anderen. (Nog niet zo lang geleden schreef ik er nog over op enjoycelive.nl, klik hier om dat artikel te lezen nadat je dit hebt gelezen) Het gaat niet goed met mij. Dit schooljaar was een hel, ik kon geen enkele excursie meedoen, kreeg nooit de kans om mijn baljurk te dragen voor het eindbal en verloor mezelf in een stapel papier, maar ik had nog hoop. Want alles wat ik dit jaar niet had kunnen meedoen, zou het waard zijn geweest wanneer ik samen met mijn vriendinnen mijn hoedje de lucht in mocht gooien, maar ook dat zal niet gebeuren. 

Toen ik een tijdje terug een mail kreeg van Aphrodite met de vraag of ik een kettinkje wilde uitzoeken in ruil voor een artikeltje, twijfelde ik een beetje. Ik ben geen fashion blogger. Nog voor ik ja of nee antwoordde, ging ik opzoek naar een ketting die aansloot bij mij en mijn blog. Indien ik deze niet vond, dan zou ik nee gezegd hebben. Maar toen vond ik het kettinkje dat je kan zien op de foto. Een dubbele ketting met een maantje en een zwart steentje. 

Sinds een tijd ben ik helemaal weg van de maan en het idee dat hij (oké ja, dankzij de zon) elke donker nacht weet te verlichten. Mijn lichtpuntje waar ik het in 2016 over had, doopte ik om tot mijn maneschijntje en ik vond het opeens niet meer zo erg om te vallen, niet wanneer ik iedere dag de kans kreeg om af en toe de maan te zien (letterlijk en figuurlijk). Dus toen ik dit kettinkje zag wist ik dat ik het moest hebben, zo kon het symbool staan voor de weg die ik afleg.

Het zwarte steentje omvat al mijn verdrietige momenten, het vallen en de pijn van de afgelopen tijd. Het maantje staat voor hoop, hoop dat het beter wordt, maar ook voor alle leuke momenten en mensen die ik de afgelopen tijd heb mogen ontmoeten. Ik mag dan niet mee afstuderen maandag, ik ben ontzettend trots op hoe hard ik gevochten heb om te staan waar ik nu sta. 

Wil jij net als ik een leuk kettinkje scoren bij Aphrodite? Dat kan! Met de code LOVE, krijg je 10% korting op je aankopen. Hoe leuk is dat?

Let wel, mijn kettinkje is al een heel klein beetje aan het verkleuren. 

Wat vind jij van de ketting? 
And like the moon, we have to go through phases of emptiness to feel full again.
Disclaimer: Dit artikel is mogelijk gemaakt door een samenwerking met Aphrodite. Dit houdt in dat ik de producten waar ik over schrijf gratis heb gekregen in ruil voor dit artikel. Dit beïnvloedt mijn mening over het product echter niet.  De kortingscode in dit artikel, is GEEN affiliatie, dus ik krijg er niet voor betaald.

Een reactie posten