Wat een ramp!


Augustus is voorbij en dat wil zeggen dat school weer begint en ja, dat is dus echt een ramp. Deze maand is mijn blog ontzettend dood geweest, wat zoals gewoonlijk weer verschillende redenen heeft, maar deze keer zijn ze positief (je weet wel, even voor de verandering hé). In dit artikel ga ik even terugblikken op augustus en gewoon even tegen jullie kletsen.

Augustus was me weer een maandje, ik werkte aan de template van Story Tellers en was achter de schermen zo druk bezig met deze blog dat ik niet de tijd vond om ook echt iets op de planken te zetten. Het feit dat school (voor mij maandag) weer begint heeft er dan ook voor gezorgd dat ik een to do lijstje heb van hier tot Tokyo (wanneer niet eigenlijk?), ik wil namelijk al een stuk vooruit werken zodat ik meer rust krijg in mijn hoofd en een manier vind om 2 blogs met school te combineren. Wat voor vele geen verrassing is, is dat ik mijn beide blogs naar een ander niveau wil tillen en dat ik ook van deze blog een nicheblog wil maken om zo meer structuur te krijgen in alles wat ik doe, maar daar hoor je later meer over. Kijken naar de kleintjes. 
In het midden van deze maand, kocht ik een schriftje bij HEMA waarin ik alles wat mij blij maakt in op wil gaan schrijven. Dit heb ik ondertussen twee keer gedaan, maar ik ben echt van plan om dit meer te gaan doen. Gelukkig moet je niet altijd iets op schrijven om er bij stil te staan en heb ik weer heel wat dingen bedacht die mij gelukkig maken (en voorlopig even in mijn hoofd opgeslagen). 
Work Work Work
Zoals ik hierboven al vermeld heb, heb ik vooral veel dingen achter de schermen van mijn blog gedaan. Details wel is waar, maar het waren wel dingen die mij stoorde. Artikels die in het verkeerde lettertype stonden, kopjes in de verkeerde kleur, te grote wit ruimte tussen twee alinea's etc. Het was een klus die ik al zo lang uitstelde dat ik zo veel artikels moest verbeteren waardoor ik er zeker een week mee bezig ben geweest en ik dus geen tijd/zin meer had om ook nog nieuwe artikels te schrijven. 

>>> Is jullie trouwens al iets opgevallen aan de header en tabbladen?

Genieten nu het nog kan. 
Dit is dus niet echt gebeurd. Ik heb deze maand vakantie zo veel achter de pc gezeten dat ik de zon bijna alleen maar vanuit mijn raam gezien heb. Vreemd genoeg vind ik dat niet zo erg, want ik ben ontzettend blij met alles wat ik gedaan heb voor mijn blogs deze vakantie. Al bij al heb ik echt genoten van mijn vakantie, ik heb afscheid genomen van dingen die mij naar beneden haalde en nog veel meer. Ondanks het feit dat ik het merendeel van de tijd achter mijn laptop scherm gezeten heb, kan ik deze vakantie afsluiten met een goed gevoel. 

En dan was dit weer even kort hoe het afgelopen is met mijn doelen voor augustus. Nu ga ik weer verder met mijn nieuwe en hopelijk verbeterde content

Hoe was/is jullie vakantie? 

8 opmerkingen

 1. Als je achter de computer ook bezig was met leuke dingen heb je alsnog genoten, toch? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, maar toen ik mijn doelen opstelde, bedoelde ik eerder genieten van de zon. Dat is dus mislukt ;)

   Verwijderen
 2. Wat leuk dat je zoveel tijd in je blog hebt kunnen steken! (Ik begin morgen al met school help???)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hopelijk is het wat meegevallen? Ik wens je in elk geval erg veel succes <3

   Verwijderen
 3. Je blog begint steeds professioneler te ogen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben beginnen wenen van geluk toen ik dit las (zonder overdrijven). Het was echt fijn om dit te lezen na al het werk dat ik hier heb ingestoken.
   Kus,
   Amber

   Verwijderen
 4. Op de een of andere manier kon ik niet reageren op je laatste blogpost, dus doe ik het hier maar eventjes! :) Ik hoop dat het je zeker gaat lukken om jezelf aan deze dingen te houden, vooral dat huiswerk op voorhand maken helpt al zoooo veel! Ik ben blij dat je weer tijd gaat maken voor je blog, ik kijk uit naar je nieuwe artikeltjes!! ☺
  Kus, Inne xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen