Boekentip // Verdwaald in Tirol • Astrid Habraken

Cover van Verdwaald in Tirol op een met opengeslagen boeken gevulde achtergrond.
Wie niet blij is met zijn leven, moet drastische maatregelen nemen en daar verandering in brengen. Stéphanie had gehoopt dat deze drastische maatregel een verhuis naar Amerika zou betekenen, maar het werd het Oostenrijkse Innsbruck. Verandering is wat ze wou en die heeft ze gekregen, maar of ze haar geluk gaat vinden in een gehucht als Innsbruck, dat is nu de vraag.

Ben jij net als ik iemand die denkt da ze geluk kan vinden in een ander land? Dan is dit boek zeker iets voor jou. In dit boek denkt Stef er namelijk net hetzelfde over. Wat ze alleen niet beseft, is dat geluk vinden niet vanzelf gaat. Het aanpassen lijkt moeilijker te gaan dan ze had gedacht en Lex lijkt zich van geen kwaad bewust. 

Lex, haar man, was de reden van de hele verhuizing, maar helaas zit hij dag in dag uit op zijn werk en lijkt het wel alsof er van zijn belofte om samen opnieuw te beginnen niets in huis komt. Stef voelt zich eigenlijk totaal niet goed in Oostenrijk en weet met zichzelf geen blijf. Zal het haar lukken om ondanks alles wat er zich zonder haar afspeelt in Nederland gelukkig te worden in Oostenrijk? 

Het boek leest zodanig vlot weg dat je er doorheen lijkt te vliegen, maar toch is het meer dan alleen een boek dat goed is om te lezen met een tas koffie of thee in je hand. Het boek bevat ook mooie inzichten, hoop en motivatie. 

Daarnaast is Verdwaald in Tirol echt perfect voor deze toch wel speciale zomer, want het boek neemt je niet alleen mee naar Innsbruck, het toont ook aan dat geluk vanuit jezelf komt en niet uit de locatie waarin je vertoeft. Dat laatste is een inzicht waar meer mensen bij zouden moeten stilstaan, althans dat vind ik toch.

Ik raad het boek zonder enige twijfel aan aan iedereen die het fijn vind om een boekje te lezen gewoon om een boekje te lezen. Niet alleen omdat het zo vlot weg leest, maar ook omdat ik er zeker van ben dat het je op een bepaalde manier zal motiveren om voor jouw droomleven te gaan en dat zonder er al te veel bij na te denken.

Ben je benieuwd naar dit boek? Klik dan hier om het boek meteen aan te schaffen. Veel leesplezier! 

Waar denk jij jouw geluk te vinden?

Disclaimer: Dit artikel is mogelijk gemaakt door een samenwerking met Astrid Habraken. Dit houdt in dat ik het product waar ik over schrijf gratis heb gekregen in ruil voor dit artikel. Dit beïnvloedt mijn mening over het product echter niet. 

Een reactie posten