De lichtpuntjes van Mitchel

Tegenwoordig komt het nieuws via alle kanalen bij je binnen en gaat het nog maar over één ding. Wat dat is, hoef ik je waarschijnlijk niet te vertellen. Helaas wordt het journaal door velen als een depressieve koe ervaren, maar dat lijkt mij niet de bedoeling. Daarom doe ik graag mee met dit project. Om alles wat mij gelukkig maakt op een rijtje te krijgen, heb ik een mindmap gemaakt. Hier ga ik verder over schrijven.

Natuur
Wanneer ik dit artikeltje schrijf, is het stralend weer. Er zijn geen wolken aan de lucht te zien wat wilt zeggen dat het vanavond een mooie zonsondergang wordt. Ik kan zo gelukkig worden wanneer de zon onder de horizon zakt en je van die mooie kleuren aan de lucht krijgt. Bij mooi weer maak ik ook graag een boswandeling en dan is het echt Happy Me. Vooral als ik Schotse Hooglanders tegenkom. Heb jij die weleens gezien? Het mooie weer gebruik ik ook graag om een goed boek in de zon te lezen.

Vlinders
Tijdens een boswandeling kijk ik mijn ogen uit opzoek naar, maar helaas zijn ze lastig om op de foto te zetten. In de zomer was ik in een vlindertuin en ik voelde me echt even gelukkig. Het gefladder van die beestjes maakt mij erg enthousiast.

Geuren en sferen zijn voor mij ook enorm belangrijk. Ze kunnen me breken of helen, zou ik eigenlijk willen zeggen.
Sferen
Ik houd van een grapje op zijn tijd en het liefste doe ik dat juist op een serieus moment. Ik kijk graag naar cabaretiers en houd van zingen en dansen in mijn kamer. Niet dat iemand dat ziet, maar dat wil ik graag zo houden. Lachen moet de kern zijn van het leven, vind je ook niet? Op ademhalen na misschien…😂.

Geuren
Mijn favoriete geur is die van lavendel. De geur van lavendel laat mij dromen, maar waar het naar refereert weet ik niet. Het is een scherpe geur die ik graag als wasmiddel zou hebben.

Schrijven
Ik word ook enorm gelukkig van schrijven voor mijn blog en houd er zo nu en dan ook van om een verhaal te schrijven. Het schrijven van een karakter vind ik niet gemakkelijk, omdat je het personage moet kunnen doorgronden alsof die persoon echt leeft. Alsof je gesprekken hebt met iemand die je al jaren kent en dat is moeilijk. Toch geeft het me een gelukkig gevoel als ik een nieuwe pagina heb afgeschreven.
Eigenlijk is dit nu al heel veel informatie over mij, maar ik geef je graag nog een cadeautje in de vorm van een aantal basisfeitjes over mezelf. Ik ben: 

24 jaar • administratief medewerker • geïnteresseerd in de geschiedenis van de provincie Gelderland • scouting • gek op waxinelichtjes • chocolade verslaafd • draagt bijna iedere dag een edelsteen

Toch nog geen genoeg van mij? Hier kan je me ook nog vinden: mckleuverblog, Facebook en Instagram.

Een reactie posten