Test met mij: Sonus island

Wie mijn blog al langer volgt dan vandaag, weet dat ik op zoek ben naar rust in mijn hoofd, geluk en mezelf. Die zoektocht wil ik grootser gaan aanpakken door dingen te beginnen testen en nieuwe dingen te gaan proberen. Daarom start ik vandaag de rubriek 'Test met mij', een rubriek waarin ik dingen ga uitproberen en waarin ik jullie ga meenemen door deze hele reis. De komende weken test ik, jawel, meditatie en jij kan lekker met me meedoen.

Als ik andere mensen hoor praten over mediteren en hoe zij hier rust door hebben gevonden tijdens drukke periodes, maar ook hoe ze er als een blok door in slaap kunnen vallen, wil ik dat ook wel eens proberen. Het leuke is nu dat ik in ruil voor een artikeltje de Sonus Island app mag gaan uitproberen en jullie over een paar weken ga vertellen hoe het mij allemaal is bevallen. 

Sonus Island is een app beschikbaar voor Iphone en Ipad, die bestaat uit tal van natuurgeluiden die jou zouden moeten kalmeren en je kunnen helpen om beter in slaap te kunnen vallen. Je kan de app gratis downloaden in de appstore en genieten van de gratis features of je kan het hele eiland kopen en zo ook genieten van de betaalde geluiden. Wat ik nu al zo leuk vind aan de app is het feit dat hij heel erg kleurrijk en mooi is, maar ook de kwaliteit van de geluiden vind ik nu al helemaal geweldig. Je krijgt daarnaast ook heel veel verschillende functies, waardoor ik het gevoel heb dat iedereen op zijn eigen manier rust zal kunnen vinden dankzij deze app. 

Wat kan je op de app vinden?
Sonus Island is erg makkelijk in gebruik. Je hebt de kaart, waarop je alle plekken, met hun verschillende geluiden te zien krijgt, waardoor je snel en efficiënt kan kiezen in wat voor stemming je bent. 
De app bevat 3 tours of beter gezegd begeleide soorten meditatie die elk op zich bestaan uit een korte en een lange versie. Zoals je op de foto kunt zien hebben ze ook elk hun eigen functie. 
Wanneer je gekozen hebt hoe lang jouw sessie moet duren, kan je kiezen hoe hard je wil dat de natuur geluiden of de stem van de begeleider moeten zijn door onderaan de knop te verschuiven. Je kan zien hoe lang je sessie nog duurt in de middelste cirkel en de sessie pauzeren of stoppen met de twee buitenste cirkels. 

Kies je ervoor om gewoon naar de geluiden te luisteren en geen begeleide sessie te doen, kan je op de app een timer instellen. De geluiden zullen dan automatisch stoppen wanneer de timer is afgelopen. Alsof al deze functies nog niet allemaal genoeg waren, heeft de app ook een functie die je helpt bij het controleren van je ademhaling met of zonder natuurgeluiden op de achtergrond. 

Je snapt het dus, er valt de komende weken heel wat uit te testen voor het slapengaan. Ik ben alvast benieuwd naar wat deze app mij zal brengen en of meditatie mij echt zal helpen om te kalmeren. Op 14juli zal ik het laten weten. 

Voor zij die nog niet overtuigd zijn, via deze link kan je naar een preview luisteren. 

Test jij de app met mij mee?

Disclaimer: Dit artikel is mogelijk gemaakt door een samenwerking met Sonus Island. Dit houdt in dat ik het product waar ik over schrijf gratis heb gekregen in ruil voor dit artikel. Dit beïnvloedt mijn mening over het product echter niet.   

4 opmerkingen

 1. Ik denk niet dat deze app echt iets voor mij zou zijn maar het ziet er wel echt prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, die app klinkt echt heel rustgevend! Ik ga het ook eens uitproberen, denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, leuke app! Hij ziet er inderdaad wel super kleurrijk en leuk uit enzo, hihi! Jammer dat hij alleen voor een Iphone is, anders had ik 'm zeker geprobeerd :). Ik ben benieuwd naar wat je nog allemaal gaat uittesten! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben wel erg benieuwd naar de app!

  BeantwoordenVerwijderen