#Michelle

Mijn Happy List ❤ Waar word jij gelukkig van?


Dat is dan wel de titel en ik heb de puntjes al eens eerder benoemd op mijn eigen blog. Ja, ook ik ben een blogger net als Amber, voor wie ik dit nog eens stilletjes over doe; als gastblogger ditmaal. Dus ik zal mij even voorstellen: 
Mijn naam is Michelle Kaiser, 27 jaar en blogger op bloggingmika.nl sinds 2013. In het dagelijks leven ben ik gecertificeerd visagist, lid van 2 clubjes (Hobbyclub in mijn dorp, Huis van de buurt (wederom in mijn dorp & vrijwilliger op de dagbesteding voor ouderen met een zorgindicatie – ja in mijn eigen dorp ook weer). Ik woon nog thuis bij mijn moeder, haar partner en onze 2 Beagles, 2 vogels en 2 konijnen! Dus dat ben ik, wil je nog meer weten? Lees dan “Wie ik echt ben dat is wat je misschien wilt weten” die ik op mijn blog heb staan. 

Dus laten we nu maar snel beginnen. 
Ik word echt ongelofelijk gelukkig van alle complimenten die ik krijg van de mensen op de dagbesteding waar ik vrijwilliger ben en ook bij de club op vrijdag bij het Huis van de buurt. De dankbaarheid van de mensen en de glimlachen op de gezichten als je binnenkomt, dat doet mij zo onwijs goed! Het geeft je zelfs meer zelfvertrouwen, je gevoel van eigenwaarde stijgt ermee omhoog.

Eigenlijk had ik nooit verwacht dat ik het zo leuk zou vinden, want ik dacht altijd “Als je met ouderen werkt moet je telkens afscheid nemen!”, maar dat valt eigenlijk wel mee. Ik doe dit nu een jaar en er is 1 man overleden, dus het kan erger. En ik kwam daar pas een paar weken later per toeval achter, omdat de man al naar een verzorgingshuis was verhuisd en toen hij is overleden was ik ziek thuis. Dus als het hierbij blijft kan ik dat wel aan.
Maar werken met ouderen is juist heel fijn, het geeft je zo’n voldoening en ze geven je echt blijk van waardering.

En bij het Huis van de buurt is het ook zo fijn. Als ik even een helpende hand bied, dan is het wel 10x dankjewel, terwijl ik dat de normaalste zaak van de wereld vind, om mensen te helpen als ik zie dat dat misschien toch wel even fijn voor ze is. En als ik dan waardering voor 10 krijg, dat is helemaal fantastisch.
Ook word ik uiteraard, zoals jullie wellicht ook niet anders verwachten, onwijs gelukkig van make-up en het ermee bezig zijn. Zeker wanneer een look dan precies wordt zoals je hem in gedachten had, of juist wanneer het een hele verrassende uitkomst heeft terwijl je net even een rustige look wilde.

Make-up zorgt ervoor dat ik mij zelfverzekerd voel, dat ik mij beter voel.

Het is zo mooi ook om het bij anderen te doen. Helaas in mijn omgeving zijn daar niet de personen voor, maar het lijkt mij echt fantastisch om iemand even helemaal te laten ontspannen, maar ook dingen te leren die ik leer met make-up en een persoon te laten zien dat het zoveel verschil kan maken.

Een grote droom van mij is om echt professional te zijn in mijn passie: visagie, en er ook daadwerkelijk geld mee te verdienen.
Dat maakt mij dus heel gelukkig en hoort zonder twijfel op mijn Happy List ❤
Insta: @kaiserbeagles
En onmisbaar: Onze lieve schatten Punkie (l) en Sjaak (r), onze Beagles van bijna 9 en bijna 4 jaar oud. Wanneer het niet te slecht weer is en niet te warm vind ik het heerlijk om met ze te wandelen.

Punkie en Sjaak maken mij echt heel gelukkig. Ik kan echt intens genieten als ze lekker samen aan het spelen zijn of lekker samen op de bank liggen te slapen en als ze lekker samen aan het genieten zijn van hun brokken of juist iets lekkers. Die lieve blikken in hun mooie bruine ogen en de kwispelende staartjes. Ja, dat is geluk hoor.
Insta: @bloggingmika
Insta: @bloggingmika
Waar ik ook echt wel gelukkig van wordt is 2 van mijn andere hobby’s:
❤Haken
❤Diamond Painting

Wanneer het precies is geworden zoals je had gehoopt, of wanneer het juist mooier is geworden dan je had verwacht, dan ben ik zo blij! Het behoort, naast mijn passie voor make-up en mijn blog, mijn liefde voor vrijwilligerswerk ook echt op mijn happy list❤
En ja ik noemde het hierboven al, mijn blog. Blogging MiKa bestaat sinds 12 april 2013, toen nog onder MiKa Beautyblog. En sinds 1 juli 2014 kwam “Update 1 & 2 in 1 bericht” (lekkere charmante titel ook pff) online, waarin ik mededeelde dat ik officieel op eigen domein was overgegaan en met een andere naam: Blogging MiKa.
Daar ben ik echt onwijs trots op. 4 jaar al. 5 jaar met MiKa Beautyblog erbij. Dat moet ik binnenkort maar eens gaan vieren, dat is gelukkig al geregeld.

Maar ook dat maakt mij onwijs gelukkig.
En dat zijn dan ook wel de meest beste hoogtepunten voor op mijn

Happy List ❤ Waar word jij gelukkig van?
Dus nu koppel ik de vraag terug naar jou en ik ben heel benieuwd naar jouw lijstje.

Liefs,
Michelle (Klik hier voor mijn blog) 

4 opmerkingen

  1. Leuk postje, Michelle (oh, god ik wou bijna MiKa schrijven haha)!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hahaha er zijn zoveel mensen die mij MiKa noemen, dus blijkbaar een hele verwarrende naam, zelfs na 4 jaar! Maar dankjewel

      Verwijderen