#Nakita

Welkom op Amber haar blog zou ik zeggen! Je moet soms inzien dat je veel dingen hebt die je gelukkig maken, ookal wil je dat zelf niet ervaren op dit moment. Ik zit op dit moment in een cirkel waar ik uit probeer te breken, maar heyyy dat hebben we allemaal wel eens!

Mijn naam is Nakita, blogger van www.nakitaslibrary.nl. Ik ben 20 jaar jong en een flinke doorzetter! Het leven is geen rozengeur en maneschijn toch?!

Amber stelde een hele makkelijke, maar gelijkertijd een moeilijke vraag.Waar word jij gelukkig van?

Waarop mijn hoofd weer de vraag stelde " Wat is de definitie van geluk?". Geluk zit voor mij in de kleine dingen, maar wat is vanzelfsprekend en wat niet?

Ik heb een top 5 samengesteld voor jullie:
  1. Mijn eigen huisje
  2. Mijn partner & vrienden
  3. Mijn katten
  4. Het feit dat ik een baan heb
  5. Onafhankelijkheid ( financieel en lichamelijk "gezond")

Er zijn dingen waar je over kunt nadenken, want hoe vanzelfsprekend is het dat je een eigen plek hebt? Een dak boven je hoofd die je kan betalen zonder steeds achterom hoeft te kijken voor schulden?Of om onafhankelijk zijn door alles zelf te kunnen doen. Want niet iedereen is gezond of kan full time werken. Soms heb ik last van het feit dat ik oogkleppen op heb, maar ik heb mensen om mij heen die ik te hulp kan vragen als het niet goed gaat of lekker mee kletsen.


Geniet van de kleine peace volle momenten rondom "de problemen"

Kissez,
Nakita's Library (klik hier voor mijn blog)


1 opmerking