001 II Koop een spaarpot

Aangezien ik mezelf had voorgenomen om bij ieder behaald doel van het Day Zero project een update te delen, is hier even een kort en stom artikel met als mededeling: Ik kocht spaarpot. In mijn geval is de spaarpot voor het project waar ik mij mee ga bezig houden een glazen potje dat ik heb versierd met een label van de Hema. 

Meer Day Zero updates lezen? De aankondigingUpdate 1Update 2 • Update 3 • Update 4 • Update 5Update 6Update 7

3 opmerkingen

  1. Oh leuk, ik denk dat ik ook maar eens met zo'n projectje begin, maar op den duur begin ik met zo veel projectjes dat ik het haast niet meer kan bijhouden haha, mooie spaarpot!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Projectjes zijn altijd een leuke bezigheid, ik krijg het gevoel dat je er veel inspiratie en motivatie door krijgt. Nu ja, dat is bij mij toch zo.

      Verwijderen