Dingen lopen zoals ze lopen dus ik begin opnieuw

Dingen lopen zoals ze lopen, hoe gestructureerd uw planner ook mag ingevuld zijn, dingen lopen zoals ze lopen. Ge hebt geen controle. Ge kunt ni voorspellen wat andere mensen gaan doen, ge kunt ni voorspellen dat er op een dag iemand wakker wordt en besluit dat het vandaag de dag is waarop die persoon uw hart gaat breken. Ge hebt geen controle, want dingen lopen gewoon zoals ze lopen.


Hey... ik hier hé. Ge weet wel da meisjes da int begin van't jaar zei da ze van 2020 haar jaar ging maken en mega veel tijd ging steken in het waarmaken van haar (blog)dromen. Da meisje da zich totaal niet aan die belofte heeft weten houden omdat dingen nu eenmaal lopen zoals ze lopen. Ja, die dus. 

Dit artikel wordt geen artikel waarin ik mijn verontschuldigingen ga aanbieden. Dat is niet nodig, want dingen lopen nu eenmaal zoals zo lopen. Het enige wat je aan die dingen kan doen, is veranderen hoe je er mee omgaat en dat is precies wat ik ga doen. Ik ga gewoon opnieuw beginnen, want dat kan. Ik kan elke seconde van de dag beslissen om opnieuw te beginnen en er weer wat van te maken. Ik kan elke seconde van de dag besluiten om mijn leven om te gooien en het anders aan te gaan pakken.

Ik kan dat en jij kan dat ook. Het hoeft geen nieuwjaar te zijn, het hoeft geen nieuwe maand te zijn, het enige dat het moet zijn, is nu. En voor iedereen die het daar niet mee eens is: 

Happy New Yearrrrrrrr! 
Voila sé, nu hebt ge geen excuus meer om niet opnieuw te beginnen en uw doelen weer op te nemen. 
🚰

De nieuwe aanpak
Blog
Ik ben momenteel druk bezig met brainstormen over hoe ik verder wil gaan met deze blog. Wat er tot hier toe al uitgekomen is: 


 •  Tacking back control komt terug, maar zal in een nieuw jasje gestoken zal worden.
 • Onderweg naar minder zal een vaste rubriek worden.
 • Stay Inspired zal binnenkort niet meer 'wekelijks' verschijnen, maar afgewisseld worden met een andere nieuwe rubriek. (Note: tot 8 maart zal er geen Stay Inspired verschijnen en vanaf dan niet meer wekelijks, maar om de twee weken.) 
 • De seizoen bucketlists zullen er een beetje anders gaan uitzien en misschien ook updates krijgen wanneer ik iets afstreep, maar daar zit ik nog over te twijfelen.
 • De thema's rond de dagen vallen weg. Hiermee wil ik bedoelen dat motivation monday, welness wednesday en fun friday, 3 thema's waarop ik mij baseerde wanneer ik een artikel online gooide, niet meer bestaan vanaf nu. De thema's motivation, welness en fun blijven natuurlijk wel bestaan, maar zullen niet meer gekoppeld zijn aan een dag. 
De rest blijft nog een beetje een verrassing. Niet alleen omdat ik zelf nog heel erg in twijfel ben over heel wat dingen, maar ook om jou gewoon nieuwsgierig te krijgen zodat je binnenkort zeker nog eens terug komt. 

Sociale media
Ondanks het feit dat ik het gevoel heb dat steeds minder mensen gebruik maken van Facebook, wil ik mijn facebook pagina op een andere manier gaan gebruiken. Voorheen was het enige dat ik daar deed links delen van mijn artikels, maar daar wil ik nu verandering in brengen. 

Ik wil er een bende quotes, artikels van anderen, liedjes, foto's en video's verzamelen die ik enorm waardevol vind, maar waar ik niet perse een heel artikel aan wil wijden. Ook wil ik die pagina gebruiken voor mini life updates bijvoorbeeld. 

Wat ik ga doen met Instagram weet ik momenteel niet zo heel goed, met de foto's die er de laatste tijd heb opgezet, ben ik wel al enorm blij en ik merk echt dat ik weer enorm veel plezier en inspiratie uit het platform begin te halen. (Wat het ontvolgen van accounts wel niet kan doen met je humeur hé.) 


🚰
Mijn leven

Naast dat ik mij niet echt hield aan blog doelen de afgelopen weken, deed ik dat ook niet echt meer met mijn levensdoelen. Klinkt super dramatisch, maar dat is het in principe niet echt. Door de dingen waar ik het in het begin van dit artikel over had, voelde ik mij gewoon opeens heel kut en heb ik mijn doelen totaal niet geprioriteerd. In tegendeel zelfs, ik kroop echt volledig terug in mijn comfort zone en had gewoon even nergens meer zin in.

Daarom begin ik vandaag gewoon lekker opnieuw met mijn doelen alsof het net nieuwjaar is geweest en er niets gebeurd is. Verder heb ik voor mezelf nog wat andere dingen aan mezelf belooft zoals asap taken voor school afwerken, proberen om zo weinig mogelijk dingen uit te stellen tot het laatste moment en zo van die dingen. 


I'm gonna get my shit together sweethearts en I am ready for it! 


Hoe zit het met jou? Heb jij ook nood aan een nieuw begin? Doe dan lekker met mij mee en begin vandaag. You got this darling! 

Liefs, 
Amber
Every second is a chance to start over.

3 opmerkingen

 1. Knap van je dat je dit doet, daar mag je heel trots op zijn x!

  Zoals je laatst heb gelezen moest ik ook de knop weer even omzetten, en tot nu toe is dat mij aardig gelukt. Ik heb in ieder geval geen "verdrietige buien" zonder reden meer, dat is een hele opluchting.

  Ga lekker doen wat voor jou goed is, want uiteindelijk is dit jouw leven die je maar één keer leeft en niet die van een ander <3.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jaaa amber, you go girl!! elke dag is een nieuwe dag waarmee ge kunt doen wat ge wilt, ookal is dat totaal iets anders dan ander dagen! gij gaat da allemaal kei goe doen, ik weet dat! ooh ja en een gelukkig nieuwjaar dan hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen