Memorie #2

Oh, het is alweer zondag 31 januari wat wil zeggen dat februari al weer voor de deur staat. En terwijl Milou -zoals meestal- naast me ligt te spinnen met haar hoofdje op mijn laptop, deel ik vandaag mijn hoogtepunten van de week. 
Vrijdag 29 Januari 
Donderdag was het Chrysostomos bij ons op school en aangezien dit echt een hele puinhoop in onze school heeft opgeleverd, besloot school om een pedagogische studiedag in te lassen. Om het verlengde weekend te vieren besloten Mirte en ik om naar de cinema te gaan. We kozen voor The Hunger games monkingjay - part 2  (lees: ja, nu nog!), hij speelde niet meer in de UGC dus trokken we naar de Metropolis. Nadat ik dan eindelijk had uitgedokterd hoe ik daar ging raken zat ik op de tram onderweg naar de bios, een uurtje later zat ik dan in de bios te wachten op Mirte die een halfuurtje later binnen kwam lopen. We lieten de tickets knippen, kochten eten en drinken en genoten van de film. Het was echt een super middag! 

Zondag 31 Januari
Het is niet alleen de laatste dag van januari, mijn blog bestaat vandaag exact 222 dagen! Ik besloot om eens te kijken hoelang mijn blog nu eigenlijk al bestaat met de super handige app Big Days. En vandaag bestaat mijn blog dus 222 dagen, ik vind dit wel een mooi getalletje om dit even te vieren, denken jullie ook niet? Het is namelijk echt een record, mijn vorige blogs hield ik nooit zo lang vol. Ik ben super trots op mijn blogje al is het echt 1 van de zo vele en heb ik niet de meeste lezeressen, ik ben heel erg blij dat ik met Ambers Things ben begonnen en dat ik dit al 222 dagen volhoud. HOORAY! 

Op dit moment zit ik trouwens heerlijk  te ontbijten bij de condacum, met enkele collega's van mijn mama. 

Hoe was jullie week?  

6 opmerkingen

 1. Bij ons was Chrysostomos vrijdag, geen verlengd weekend dus... Wow, 222 dagen, dat is wel al een tijdje eheh , leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey zus, wauw al 222 dagen. Super he! Doe zo verder xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kom alvast af en toe piepen ... Het is een super leuke blog Amber ! Zeker volhouden ! X (Wat moet ik anders doen tijdens de pauze op het werk ? Hahaha)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wowwww, al zo lang! Doe zo verder ��

  BeantwoordenVerwijderen