Instagram hacks // 6 zoekwoorden voor de leukste tekst gifs

De stickers in deze foto zijn van Canva.
Je hebt net een story gemaakt, maar dan is daar nog dat grote lelijke gat dat je graag zou willen opvullen met een gifje. Je tikt een vaag zoekwoord in en tientallen gifs die iedereen gebruikt verschijnen op je scherm...
Ben ik de enige die de gifs die iedereen gebruikt ondertussen wel gezien heeft? Ik vermoed van niet. Daarom schiet ik je vandaag te hulp met 6 zoekwoorden voor de leukste tekst gifs.


Note: De gifs die je hieronder ziet, dienen enkel om een beeld te schetsen van de stijl die je zal vinden. Niet alle gifs die onder de zoekterm staan, worden afgebeeld. 
1) helen bucher
Via deze zoekterm vind je zelfs niet alleen tekst, maar ook ander super schattige gifjes die je kan gebruiken voor eender wat. Haar kleurenpalet bestaat vooral uit roze, geel, blauw en wit en is dus geschikt voor mensen die graag vrolijke kleuren voor Instagram gebruiken.

2) liviafalcaru
De gifs onder deze zoekterm bestaan vooral uit tekst met net wat donkerdere kleurtjes. Wat ook enorm leuk is aan deze zoekterm, is dat dezelfde gifjes ook te vinden zijn in verschillende kleurtjes. Moest je dus een roze, blauwe, groene of rode link in bio nodig hebben, kan je die daar vinden.

3) izzyink
Onder izzyink vind je meer dan alleen maar tekstjes, maar moest je opzoek zijn naar witte tekst gifs, dan is deze zoekterm vast en zeker iets voor jou.
 4) handwrite
Het woord zegt het zelf al, maar onder deze zoekterm kan je een hele hoop gifs vinden in verschillende kleuren met een handschrift look. Niet alleen korte woordjes, maar ook hele quotes die je story net wat leuker zullen maken.

5) lidiaontheroad
Voor tekst met aarde tinten en een getekende look, moet je bij lidiaontheroad zijn. Niet alleen vind je daar losstaande tekstjes, maar ook schattige illustraties met een enorm gezellige feel to it. 

6) muchable
Last but not least: muchable. De zoekterm voor wanneer je opzoek bent naar vrolijke gifs rond bijvoorbeeld self-care, creativiteit en het redden van de aarde. En jawel, ook onder deze zoekterm zitten nog een hele hoop leuke illustraties verstopt die echt de moeite waard zijn om eens te bekijken. 

Et voila, dit waren dan de 6 zoektermen waar jij mee aan de slag kan gaan moest je nood hebben aan bewegende tekstjes in je story. 

Laat me vooral weten welke van deze zoektermen jij eens gaat proberen in je volgende story! 

Liefs, 
Amber

Volgende keer in insta story hacks: zoektermen voor planten mensen. 

Een reactie posten