Jouw vraag, mijn antwoord

Als je even geen inspiratie hebt voor een artikel, vind ik een Q&A altijd een leuk idee. Daarom vroeg ik vroeg jullie via Instagram, Facebook en mijn blog om een aantal vragen die ik vandaag ga beantwoorden.

Wat heb je meegemaakt dat je liever niet wou meemaken?
Het gaat misschien afgezaagd klinken, maar ik heb geen spijt van de dingen die ik heb gedaan of heb meegemaakt. Ik ben blij met alles hoe het nu is en als ik iets niet had meegemaakt was alles misschien helemaal anders afgelopen. Natuurlijk kan iets op het moment zelf  heel fucked up zijn, maar als ik kijk naar hoe het nu zit ben ik blij met alles.


Wat is  je favoriete liedje
Moet ik er ééntje kiezen?  Waarschijnlijk wel, ik kies op dit moment dan toch een liedje van oh wonder. Maar als ik daar dan weer uit moet kiezen is het ook weer zo moeilijk... ik denk dat ik uiteindelijk toch voor Midnight Moon kies. (klik hier om het te beluisteren)
Wat wil je zijn , gras of een mier?
Hmm, das een moeilijke. Ik geloof dat ik liever een mier ben want, als je een grassprietje bent moet je je hele leven lang op dezelfde plaats blijven staan. 

Waarom heb je een blog?
Ik schrijf al van kleins af verhaaltjes maar deed er nooit echt iets mee. Toen de blog hype helemaal oversloeg vond ik het wel leuk om eens te proberen en creëerde ik een blog dat na enkele maanden weer offline ging. Ik heb voor dit blog nog 3 of 4 blogs gehad die na enkele maanden weer stopte maar na enkele maanden begon ik dat bloggen toch echt wel te missen en begon ik dus deze blog.  


Wat is je favoriete blog?
Ik volg er wel een aantal maar de blog die ik echt het vaakst bezoek is 'Femke Kamps', de blog van jawel, Femke Kamps. Haar foto's zijn altijd zo kleurrijk en leuk, haar artikels geven me altijd weer inspiratie en ja, het is gewoon mijn favoriete blog. 
Milou had inderdaad een beetje een slaapkop, het geluid van de camera maakte haar wakker maar het resultaat mag er zijn van mij.
Wat is iets typisch voor jou?
Wel, ik vind het altijd super lastig om van die vragen op te lossen, maar, ik zal het proberen. Ik beschrijf mezelf graag als een babbelende koffie leut die graag in de zetel ligt met een kat tegen haar buik. 

Welk land wil je nog eens bezoeken?
Londen, absoluut Londen. In de paasvakantie is het weer een jaar geleden dat ik er voor de eerste keer was. Toen hebben we vooral heel veel gestapt en hebben we niet alles gezien wat we wouden zien door het feit dat we nogal vaak de weg kwijt waren. Dus ik wil er nog eens heen om dan wel alles eens te onderzoeken en prachtige foto's te maken.

En dit waren dan alweer jullie vragen. Je mag er altijd nog stellen bij de reacties zodat ik ze in een volgende Q&A kan beantwoorden of gewoon in de reacties zelf.

Welk artikel zouden jullie nog graag willen zien verschijnen op mijn blog?

Meer over mij te weten komen aan de hand van vragen en antwoorden? Liebster awardMental Health Q&A • Dingen die niemand je vraagt Tag • Wil je liever - kersteditieSomething about food  • Blogspiratie TagAnother Blogging Tag

5 opmerkingen

 1. Wat een leuke antwoorden heb je gegeven! Ik moest wel enorm lachen om de vraag of je liever een grassprietje bent of een mier haha! Zo leuk welke vragen je soms kan krijgen! Ik heb net exact hetzelfde voor met dat bloggen! De eerste paar mislukte, maar toch is er iets zo onwijs leuks hieraan dat ik het me niet meer kan wegdenken uit mijn leven! Leuk dat je terug bent beginnen bloggen en ik ben meteen fan! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, die vraag heeft me toch echt wel aan het denken gezet. Bedankt, ik ben ook een fan van het jouwe :)

   Verwijderen
 2. Wat een vraag, een grasspriet of een mier. Haha, nee liever allebei niet denk ik. Leuke post was dit echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, super leuk om je antwoorden te lezen! (dat liedje van oh wonder is echt heeeeeeeeeel mooi!). Ik ben ook erg blij dat je terug bent beginnen bloggen! X

  BeantwoordenVerwijderen