Memorie #5

Toen ik vanochtend wakker werd realiseerde me dat het alweer zondag was, ik dacht bij mezelf: "Ooh, wat gaat de tijd toch snel!" Tijdens de school weken zijn de memorie's vaak iets minder intersant als anders maar deze week heb ik weer iets leuks gedaan. Gisteren om precies te zijn, kijken jullie mee?

Dinsdag is Mirte jarig en dat hebben we gisteren gevierd mer een ontbijtje in de Mirlo's, (lees: oeps, alweer een memorie over Mirlo's) hier een aantal foto's. 
Nadat we eten en drinken hadden besteld was het tijd voor cadeautjes! Mirte kreeg van mij een letter (M) met daarop allemaal zwart-wit foto' s die iets te maken hebben met onze vriendschap. 
Niet veel later was het dan tijd voor het eten. Ik en Mirte bestelde een home made granola met yoghurt en fruit en Laura koos voor wentelteefjes. Ziet dat er weer niet super lekker uit? Wij vinden dat in elk geval wel.
Na ons eten vroegen we nog een dessertje en natuurlijk moesten er kaarsjes op dat van Mirte, het was tot slot haar verjaardagsfeestje. We trokken nog even de stad in en moesten toen alweer naar huis. Het was een geslaagde dag! 

Wat is jullie favoriete ontbijtplekje?


1 opmerking