018 II Maak cake pops met een machine

Omdat ik afgelopen weekend zou doorbrengen bij mijn zusje Alexx en Heidi, besloten we van de gelegenheid gebruik te maken om één van mijn day zero doelen van het lijstje te schrappen. Heidi had namelijk gezien dat ik graag cake pops wilde maken. 


Deze kit hadden ze dus nog thuis liggen. Er zitten 2 zakjes in, eentje gewoon naturel en eentje met chocolade smaak. Spuitzakken om je beslag makkelijker in je machine te krijgen en 30 stokjes (lees: al weet ik niet zo goed waarom). De versiering moet je er zelf aan toevoegen. 
De naturel bolletjes waren klaar, nu was het tijd voor de chocolade, waar ik toch wel een voorkeur voor heb.
Omdat er iets mis ging met de versiering, besloten we om de rest van de bolletjes gewoon zo te laten, uiteindelijk smaken ze toch even goed. 

Wat hebben jullie al gedaan deze vakantie?

Meer Day Zero updates lezen? De aankondiging • Update 1 • Update 2 • Update 3 • Update 4 • Update 5 • Update 6 • Update 7

5 opmerkingen

  1. Ziet er lekker uit :) Leuk dat dit op je lijstje staat want cake pops bakken is altijd fijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat ze niet helemaal goed gelukt zijn maar dit lijkt mij wel echt onwijs lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb gelezen dat je de candy melt vloeibaarder kunt maken door er een beetje sla-olie bij te doen. Dus dat moeten we volgende keer nog maar es proberen hé ... :) En dan tussendoor wat meer geduld hebben om het hard te laten worden ... Hihi

    BeantwoordenVerwijderen