Dingen die ik ga doen deze herfst

Een paar dagen geleden las ik op de blog van Irene haar herfstbucketlist en ik moest toen enorm om mezelf lachen. Hoe komt het dat ik dat nooit bedacht heb? Ik maak toch ieder jaar een summer bucketlist? Ik besloot daarom dat ik gewoon een bucketlist kon maken voor ieder moment van het jaar en dat ik het niet moet houden bij een summer bucketlist gewoon omdat ze dat op YouTube allemaal doen. (Note to self: be fucking different once in a while!) 


001 // 18 worden *doet een vreugde dansje van het idee*
002 // Herfst foto's maken in het bos
003 // 5 boeken lezen
004 // Halloween vieren
005 // Een pumpkin spice latte drinken 
006 // Mijn kamer versieren voor de herfst
007 // Een herfst recept uitproberen 
008 // Movie night met dekentjes en herfst food
009 // Mijn eerste examen afleggen 
010 // Naar de cinema gaan met een deken
011 // Salted caramel popcorn maken 
012 // Een actie bedenken voor rode neuzen dag
013 // Koekjes bakken
014 // Een agenda zoeken voor 2020
015 // Een 30 day challenge voltooien


Wat ga jij doen deze herfst?

Een reactie posten