5 non-fictie boeken die ik wil lezen


Ondertussen weten jullie allemaal wel al dat ik enorm hou van lezen. Ik kan mezelf echt opsluiten in mijn kamer met een warm drankje een dekentje en een boek om er voor de rest van de dag niet meer uit te komen. Behalve dan om mijn koffie bij te vullen of naar de wc te gaan dan. Ik zou het kunnen, maar ik doe het niet. Ik lees echt veel te weinig, maar het is zo belangrijk. Ik heb zelf echt een ellenlange tbr, maar voor zij die absoluut niet weten wat te lezen, heb ik hier enkele van de boeken die ik nog wil lezen. 

Dit boek kocht ik op de boekenbeurs nadat Louise het mij had aangeraden. Ik ben er alleen nog niet in kunnen beginnen omdat ik al bezig was met 6 andere boeken..., maar moest dat niet het geval geweest zijn, dan was ik er vast en zeker al in begonnen. Dat is ook waarom ik vermoed dat dit het eerste boek zal zijn dat ik vastneem tijdens de vakantie nadat ik de boeken waar ik nu in bezig uit heb. 

2. Self-love Guide - Charlene Ter Beek
The self love guide is een e-book geschreven door de oprichtster van Badass Magazine, de website waar ik mijn echte ik bloot gaf. Ik kocht het boek deze zomervakantie zodat ik het zeker nog zou kunnen lezen voor school begon. Niet gedaan dus... Daarom staat deze nu nog op het lijstje.
How to be happy is niet echt een leesboek, maar eerder een opdrachten boek. Volgens de titel en de achterflap, ga je door het uitvoeren van deze opdrachten geholpen worden om meer gelukkig te zijn. Dit boek stond al voor een langere tijd op mijn wishlist, maar uiteindelijk heb ik hem toch maar zelf gekocht. Meer over dit boek en de opdrachten in 2019. 
How to be destressed hoort mee in de collectie van het boek hierboven. Van dit boek had ik nog niet gehoord, maar toen ik het op de boekenbeurs zag liggen, heb ik het zonder ook maar enige twijfel naar de kassa gebracht. Ook hier lees je in 2019 meer over. 

Dit boek kreeg ik vorig jaar voor kerst nadat ik het op mijn lijstje gezet had omdat ik zo geĆÆnspireerd was door Life on sneakers, het debuut van Evi. Om de een of andere reden voelde ik me alleen nooit echt klaar om ermee aan de slag te gaan en dat heb ik dus ook niet gedaan. Plan B is trouwens een invulboek. 

Anyway, dit zijn 5 non-fictie boeken die op mijn lijstje staan en allemaal draaien rond zelfliefde, het thema van deze blogmas. Ik heb mezelf voorgenomen om al deze boeken uit te hebben in 2019 en omdat ik mezelf ga pushen om gewoon al mijn doelen waar te maken, gaat dat ook gebeuren. 

Liefs, 
Amber 

Welke boeken staan er op jouw tbr?

"Today I'd like to sit and read, forget I have a job I need, ignore the thing I have to do and just enjoy a book or two."


Disclaimer: Dit artikel bevat affiliatie. Dat houdt in dat ik een percentage krijg indien je iets aankoopt via mijn link. 

Een reactie posten