Altijd een verzorgde huid dankzij newpharma

De winter is vollop aan de gang, dat merk ik door het kleine witte laagje dat er in de ochtend op de auto's ligt doordat het heeft gevroren, door de kale bomen, hoe donker het eigenlijk is, de kou en mijn huid. Mijn huid wordt steeds droger en droger en ik wist niet goed wat ik er aan zou moeten doen, tot Newpharma, de grootste online apotheek van België mij een mailtje stuurde. 

Voor ik verder ga met dit artikel, wil ik even duidelijk vertellen dat ik geen pillen onder je neus ga duwen en dat ik goed nagedacht heb over deze samenwerking, het is namelijk toch best wel een bijzondere samenwerking. In de zin van self-love, heb ik besloten om de producten toch aan te nemen en ze voor jullie te testen. Geen pillen, wel crèmepjes en maskertjes. 

Julie, de vrouw die mij gecontacteerd heeft via mail, vroeg me om meer te vertellen over mijn huid type. Dat deed ik en daar kwam uit dat ik een vettig gezicht heb (hallo puistjes en mee-eters), maar voor de rest een erg droge huis heb (valt op aan verschillende plekjes en bultjes op mijn armen en benen). Aan de hand van deze kenmerken, heeft ze een pakketje samengesteld.
Hoewel ik zelf niet echt nood heb aan handcrème gezien ik altijd klamme handen heb, zelfs wanneer ze bevriezen van de kou, wou ik het wel hem graag eens testen. Ik weet namelijk dat andere mensen dit wel kunnen gebruiken, vooral wanneer het koud is. Toen ik de handcrème opendeed en aan de tube rook, schrok ik een beetje, de geur was een beetje fel en niet echt helemaal mijn ding, raar, want meestal hou ik van frambozen geur. Gelukkig veranderde de geur wanneer ik hem op mijn handen deed en roken mijn handen voor de rest van de dag lekker fris naar framboosjes. Of de crème nu echt geholpen heeft kan ik niet echt zeggen omdat ik dus nooit echt last heb van droge handen, maar moest jij het toch proberen, laat het dan zeker eens weten. 
2. Bioderma Atoderm Gel douche Zachte Reinigingsgel Gevoelige Droge Huid 100 ml
De douchegel is ondertussen bijna op. De huid van mijn bovenarmen is normaal heel stug, maar ik heb het gevoel dat dit veel beter is geworden nu ik deze douchgel gebruik. Super product dus! Het enige wat ik jammer vind aan dit product, is dat ze het geen leuk geurtje hebben gegeven. 

3. Vichy Mineraal Masker Porïenzuiverend Kleimasker 15 ml
I love love loveeee gezichtsmaskers. Ik was daarom ook super blij dat ik er eentje mocht ontvangen. Ik heb jammer genoeg nog maar één keer de tijd genomen om het masker te gebruiken, dus ik kan niet meteen zeggen of het echt heeft gewerkt. Wat ik wel weet is dat mijn huid inderdaad zachter aanvoelde nadat ik het gebruikt had en dat dat gevoel toch enkele dagen aanhield.
4. La Roche-Posay Lipikar Balsem AP+ 400 ml
Toen ik de naam van dit product zag, wist ik echt totaal niet wat dit was. Ik dacht dat het een lippenbalsem was, maar toen ik zag dat het om een fles van 400ml ging leek me dat maar raar. Opzoeken deed ik niet, want ik wilde graag een verrassing ontvangen. Uiteindelijk bleek het om een body lotion te gaan. Deze gebruik ik om op mijn benen te smeren na het scheren, zo blijven ze lekker zacht voor een langere tijd.
5. Greenland Lipbalm
In de winter zijn mijn lippen er echt het ergste aan toe. Ze barsten, beginnen op het meest random moment te bloeden en krijgen van die rare blazen. Mijn eigen apotheker heeft me een paar jaar gelden aangeraden om mijn lippen daarom altijd heel vettig te houden tijdens de winter. Van deze lipbalsem was ik alleen geen van. Ik heb een potje gekregen met aardbeismaak en hoewel ik erg veel van echte aardbeien hou, hou ik dus niet van nagemaakte aardbeien. Daarnaast vind ik de verpakking ook heel onhandig om er iets uit te krijgen. 
6. Uriage Eau Micellaire Thermale Lotion Normale Huid Fles 100 ml
Van dit product dacht ik dat het dat het om een body lotion ging, maar het bleek uiteindelijk make-up remover te zijn. De laatste tijd probeer ik meer oogschaduw op te doen, dus ik kon hem meteen uittesten. Wauw! Was mijn eerste reactie. Ik kreeg mijn mascara, die er normaal heel moeilijk af gaat, er super snel af en ook de oogschaduw was meteen helemaal verdwenen. Hij prikt ook totaal niet in mijn ogen zoals ik wel vaker heb als ik mijn mascara er probeer af te krijgen en de huid rond mijn ogen is na gebruik ook lekker zacht.
Dit is denk ik mijn favoriet om te gebruiken. Wanneer je de gel op je handen doet en dan op je gezicht, begint het lichtjes te schuimen en niet veel later trekt het helemaal binnen op je gezicht. Het resultaat is duidelijk een zachtere huid, maar ook een fris en proper gevoel op je gezicht. I love it! 

Heb jij na het lezen van dit artikel zin om één van deze producten uit te testen of om op zoek te gaan naar producten die bij jouw huidtype passen? Dat kan! Klik hier om naar hun webshop te gaan of klik op de naam van het product om naar dat product te gaan. Ze leveren binnen de 24u in België en verkopen meer dan 35.000 producten van wel 1 500 merken waaruit jij kan kiezen. 

Liefs, 
Amber

Met welk product verzorg jij je huid het liefst?
Take time to make your soul happy
Disclaimer: Dit artikel is mogelijk gemaakt door een samenwerking met Newpharma. Dit houdt in dat ik de producten waar ik over schrijf gratis heb gekregen in ruil voor dit artikel. Dit beïnvloedt mijn mening over het product echter niet.  

Een reactie posten