#Mirte

Toen Amber mij over dit project vertelde, was ik direct enthousiast! Dankzij haar ben ik er dit jaar achter gekomen dat ik schrijven leuk vind en het een handige manier is om mijn gedachten op een rijtje te zetten. So, here we go… 
Waar word ik gelukkig van? Ik wou eerst de meest diepzinnige dingen opschrijven, tot ik besefte dat ik eigenlijk van heel veel (kleine) dingetjes blij word. 
 • Wakker worden en beseffen dat je nog uren in bed kan blijven liggen, zonder je schuldig te voelen over een berg schoolwerk dat staat te roepen om je aandacht. (aka: vakantieee) 
Ik ben een enorm stresskieke als het op school aankomt, dus ik ben altijd heel blij wanneer het vakantie is en ik niks voor school moet doen. Ik denk dat iedereen dit wel herkent, toch? 
 • Wakker worden met het zonnetje in mijn gezicht.
Spreekt voor zich, toch? 
 • Koffiekoeken bij het ontbijt 
 • Koffie gaan drinken met mijn beste vrienden / mama.
Sorry, not sorry, I’m a coffee addict. Nog iets dat Amber me geleerd heeft, koffie drinken! Ik ben één keer met Amber en Laura naar de Mirlo’s gegaan om eens koffie te proeven en sindsdien ben ik verslaafd! Vanaf het moment je het lust en het drinkt, wil je niks anders meer. Ik kan echt tot rust komen van een lekker koffietje met mijn vrienden of mama in de buurt. 
 • De vanzelfsprekendheid van na school een take - away te gaan doen in de Mirlo’s met Amber. 
Hoe vaak Amber en ik al lachend de Mirlo’s zijn binnen gesukkeld, ik kan het niet meer tellen. Als één van ons een slechte dag op school heeft, (of bij een heel goede dag komt dit ook wel eens voor) hebben we maar één woord nodig om te weten dat we de Mirlo’s nodig hebben. 
 • Het moment dat de zanger / zangeres / band op het podium stapt. 
Ik denk dat dit gevoel het allerbeste gevoel op de wereld is. Ik hou van concerten! Ik ben nog maar naar 3 concerten geweest, maar het was  drie keer de mooiste dag van mijn leven! Wanneer iedereen zo in spanning zit te wachten, iedereen begint te roepen / gillen, (die ene gekke fan die altijd keiluid meezingt / roept, hello, that’s me 😉) en je beseft dat je echt daar bent! JE ZIET JE FAVORIETE ZANGER / GROEP / ZANGERES IN HET ECHT! Het feit dat je weet dat iedereen rondom je hetzelfde voelt en oh god, I love it. 
 • Vliegen met het vliegtuig 
Wanneer ik vlieg, heb ik ook altijd die kriebels zoals ik heb voor een concert. Ik hou van op reis gaan, omdat ik dan het gevoel heb dat ik iemand compleet anders kan zijn dan. Gewoon helemaal opnieuw beginnen.  
 • Nelson die ligt te snurken aan mijn voeten. Of gewoon Nelson altijd. 
Nelson is mijn hond en ik hou ontzettend veel van mijn kleine woef. Soms komt hij bij mij liggen en hij kan zo hard snurken! Niet normaal! Het is zo grappig! 
 • Dansen 
Ik dans ondertussen al 12 jaar en ik zou het niet meer kunnen missen. Het is echt een momentje van rust in mijn hoofd creëren. 
 • Een goed boek! 
Ik hou zoveel van lezen, wat veel mensen dit niet snappen. Ik kan me echt helemaal inleven in personages, ik word altijd helemaal verliefd op verhalen en personages. Hoeveel tranen ik al gelaten heb bij een boek, ik zou het niet meer kunnen tellen. Ik vind het altijd zo jammer als mensen zeggen dat ze niet graag lezen, ik zou me mijn leven zonder boeken niet meer kunnen voorstellen! Ik blog ook over boeken - samen met ons Amber- read us → https://storyxtellers.blogspot.be
 • Wenen / lachen bij een film 
Net zoals bij een boek, kan ik mij ook goed inleven in een -goede- film. Ik hou ervan om samen met mijn vrienden of ouders naar een film te kijken, zeker als ik daar mijn gevoelens de vrije loop kan laten. Lachen en wenen bij een film, love it! 
 • Wenen van het lachen ( en dit gebeurt heel veel, lucky me ) 
Jullie denken nu zeker dat ik heel de tijd zit te wenen en eigenlijk ik dit ook zo haha. Ik lach echt superveel en hier rollen dan ook tranen. Waardoor mijn vrienden dan nog harder beginnen lachen (lees: mij uitlachen) en dan begin ik nog harder te lachen / wenen. Zo begint de vicieuze cirkel. 😂 
 • Muziek! 
Muziek is zo belangrijk voor mij, het is één van de weinige manieren om mijn gedachten leeg te maken. Ik hou van dansen, zingen en gek doen om op mijn favoriete nummers. 
 • Lijstjes maken (vooral met deze opsommingsbolletjes) 
Bij het maken van dit artikel, besefte ik pas hoe graag ik lijstjes maak haha.
 • Family & Friends
Ik word - net als iedereen?! - heel blij als ik bij mijn vrienden en familie ben.
 •  Billie!
Billie is mijn kleine zusje van 2 jaar en 6 maanden en zij is het allerbelangrijkste in mijn leven! Ik hou zoveel van haar! Zij kan mij altijd laten lachen en weet altijd een manier om mij me beter te doen voelen. 
 • Foto’s nemen
Vroeger nam ik overal waar ik naartoe ging een camera mee. Dit is de laatste jaren iets minder geworden, maar toch vind ik het nog steeds heel leuk om foto’s te maken. Op de foto staan, da’s een ander verhaal… 
 • Bloggen met Amber 
Zoals ik daarnet al zei, heb ik samen met Amber een blog opgestart waar we bloggen over boeken, (vooral ik) series en films (vooral Amber). Ik had in het begin heel veel zenuwen om dit te doen, maar ik vind het echt superleuk! Ik hou van lezen en schrijven, dus het leuk deze nu te combineren. Zeker omdat ik het kan doen met Amber, die al zoveel ervaring heeft met bloggen. → ook lachen en andere dingen doen met Amber vind ik zalig 
 • Kleurtjes, zeker roze. 
In mijn outfits draag ik meestal zwart, maar eigenlijk word ik heel vrolijk van kleurtjes. Zeker verschillende tinten roze vind ik zeer mooi. 

En et voila, dit waren die “kleine” dingen waar ik heel gelukkig van word! Ik vond het heel leuk om te schrijven, hopelijk vinden jullie het ook leuk om te lezen. 

Love & kisses, 

Mirte xxx 

2 opmerkingen