#NanetteWat maakt mij gelukkig? 
Een vraagje dat ik van iemand kreeg waar ik niet op 1, 2, 3 een antwoord op had. Na lang denken en brainstormen heb ik iets gevonden wat mij ├ęcht gelukkig maakt. Reizen. Reizen maakt mij oprecht gelukkig. De verschillende culturen, landschappen, mensen, ik word er zo happy van. Ik heb het geluk dat mijn ouders ook graag reizen en ik dus naar veel verschillende plekken op de wereld toe kan gaan. Ooit wil ik dan ook alle landen van de wereld bezocht hebben. Dat is een hele opdracht aangezien er zo’n 195+ erkende landen zijn. Van reizen krijg ik een energieboost die niets anders kan evenaren. Ik ben een wereldpersoon en kom graag onder de mensen. Op vakantie kan ik mezelf zijn en dan heb ik het gevoel dat ik de hele wereld aankan. Ja, het is zeker. Reizen maakt mij gelukkig! De foto is een foto van 1 van de mooiste reizen van mijn leven, Zuid-Afrika!

Meer van mij lezen? Hier vind je mijn blog, Punette.

Een reactie posten