Juni eindelijk voorbij

Juni is al weer voorbij, wat wil zeggen dat het schooljaar er na al die eeuwigheid weer op zit. Hoewel ik echt met heel veel plezier mijn vakantie wil beginnen, wil ik vandaag toch nog even terugkijken naar de afgelopen maand. Een maand vol stress, prachtige herinneringen, nog meer stress en een wens die dan eindelijk uit kwam. 

Hard works pays off! 

Yes indeed. Donderdag kreeg ik dan eindelijk mijn resultaten en ooh wat was ik het gelukkigste kindje. (Hier komt meteen die wens die uit is gekomen.) Tijdens mijn examen Engels (waar we moesten praten over onze dromen voor in de toekomst en zo) vertelde ik mijn leerkracht dat ik hoopte dat de moeite die ik in dingen stak eindlijk eens de moeite waard zou zijn. Omdat Engels mijn laatste examen was kon ik ook vertellen dat ik het gevoel had gehad dat alle moeite die ik in het leren van mijn examens had gestoken helemaal voor niets was geweest en niet alleen dat, maar dat vertel ik later misschien wel eens. Donderdag bleek dat gevoel dan toch helemaal niet nodig te zijn geweest, want dit meisje is over naar het 5de jaar Humane zonder ook maar 1 buis! 

Enjoy! 
En of ik dat heb gedaan. Donderdag ben ik (suprise) samen met Mirte in de Mirlo's gaan eten om het einde van het schooljaar te vieren, onze gedachten te verzetten en natuurlijk uren te babbelen. Daarnaast heb ik ook genoten van die ene speciale zaterdag waarin de mensen van wie ik zielsveel hou allemaal op een plekje waren. Ik besefte pas toen hoe speciaal die momenten zijn en hoe erg je deze moet koesteren. 
Laat het knallen.
Zoals ik al hierboven zei, die ene speciale zaterdag, namelijk die mega geweldige sweet 16, was toch wel een van de leukste en meest bijzondere dagen van mijn leven. Hoe er een hoop mensen waar ik enorm veel van hou ook zo goed met elkaar over weg konden, hoe we in plaats van gewoon uren te dansen en een eigen ikje zijn als een groepje in de regen in het gras zijn gaan zitten en heerlijk met elkaar zijn beginnen praten. Toen ik op een bepaald moment even apart ging zitten om alles eens goed in me op te nemen besefte ik pas hoe een enorm bijzonder moment dit was, hoe alle stress opeens was verdwenen en hoe alles eigenlijk gewoon perfect was. Van de versiering tot de vriendschap, het was gewoon allemaal geweldig. Mirte, we did a great job! 😊

Maandag was het dan weer tijd voor nog een feestje, de verjaardag van mijn kindje, hoe ik het tegen iedereen zei. Ambers Things werd 2 jaar en dat word gevierd met cadeautjes. Voor wie nog niet meedoet met de winactie, meedoen is erg simpel gewoon even een reactie achterlaten op dit artikel en je doet mee. 

Ondanks al die examens en alle stress, was dit voor mij een maand vol herinneringen om nooit meer te vergeten. Ik wil ook nog even iedereen die over is naar het volgende jaar feliciteren en iedereen die niet over is even een vertellen dat dat echt niet zo erg is jullie gaan het volgend jaar echt knallen, ik geloof in jullie. 

Hoe ging juni er bij jullie aan toe? Zijn jullie over naar het volgende jaar? 

2 opmerkingen  1. (en wij gaan dat samen knallen, 5 humane 😉😘)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Juni was voor mij ook echt een zware maand op schoolvlak. Twee herexamens die ik in augustus ga knallen :)

    BeantwoordenVerwijderen