Happy Birthday + Giveaway

Toen ik enkele weken geleden bezig was met de planning van deze maand, zag ik dat mijn blog dit jaar alweer 2 jaar bestaat. Dit jaar is echt voorbij gevlogen. Hoewel het een jaar was van ups en downs, zowel in het werkelijke leven als op mijn blog, heb ik ontzettend van dit jaar genoten. Ik ben achter de schermen bezig (geweest) met uitzoeken wat ik nu echt wil gaan doen. Ik startte natuurlijk mijn project en maakte daarnaast ook nog eens zulke lieve vriendinnen en dat allemaal door te doen wat ik graag doe. Ook dit jaar vier ik de verjaardag met een leuke giveaway. 
Voor ik jullie laat zien wat je allemaal kan winnen, wil ik jullie even allemaal bedanken voor de lieve reacties die jullie achterlaten en het feit dat jullie keer op keer weer de tijd nemen om mijn artikels te lezen. Jullie zorgen er telkens weer voor dat ik met plezier een artikeltje online zet. Daarnaast wil ik Louise, Roos, Inne en Nanette even bedanken voor de vriendschap die er dit jaar ontstaan is en ten slotte even alle lieve meiden die hebben meegedaan aan het project (meedoen kan nog steeds), jullie zijn stuk voor stuk schatten van mensen die mee deelnemen aan het verwezenlijken van mijn droom. En dan nuuuuuuu cadeautjes! 
Dit jaar ben ik gegaan voor wat goud. Ik zocht iets wat zowel bij mij als bij mijn blog zou passen en vond dan uiteindelijk de perfecte combinatie. Omdat ik mijn blog wil gaan uitdraaien naar iets wat mensen blij maakt als ze het lezen, vond ik de quote op het tasje echt helemaal passen. Je kan het zakje makkelijk overal mee naartoe nemen en er past best veel in.  Het schriftje, met de leuke gouden binder, past perfect bij het zakje en is helemaal leuk om bijvoorbeeld dingen in op te schrijven die jou gelukkig maken. Omdat je niet in een schriftje kan schrijven zonder pen, heb ik gekozen voor 2 holografische pennen en om de inhoud van het boekje nog een beetje op te leuken, heb ik er nog leuke stickers en sticky notes bij gedaan. Alle spulletjes komen van de Hema en hebben samen een waarde van ongeveer €12. 

De regels om mee te doen zijn net zo simpel als vorig jaar. 
1. Volg mijn pagina op Facebook =>  Klik hier (wie geen fb heeft, kan me volgen op bloglovin) 
2. Laat een reactie achter om te vertellen dat je meedoet.
3. Vertel ook even wat jou het aller gelukkigste maakt. 
4. Vertel het je vriendinnen (bv. door het bericht op Facebook te delen). 
(5. Volg me ook op Instagram om extra kans te maken) 

De winactie sluit op donderdag 13juli, dus vergeet voor dan zeker niet mee te doen. 

Veel succes! En op naar het derde jaar Ambers Things. 

Liefs,
   Amber

4 opmerkingen

  1. Wat leuk! ❤️❤️❤️ & op dit moment word ik gewoon ontzettend gelukkig van lieve vriendinnen, de zee en mooi weer :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Amber, proficiat met het 2'jarig bestaan van je blog. Hopelijk komen er nog veel jaren en je weet mijn dm staat altijd open! Groetjes Nanette! Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Aaaah! Wat is het zoooo fijn om mijn naam daar te zien staan! Woehoeeew 😍 ik ben heeeeel blij dat ik je vriendinnetje ben geworden sinds kort! Ik wil je daar Γ©norm voor bedanken, en ook wil ik je graag een dikke proficiat wensen met je blogverjaardag! Ik wil graag meedoen! Dikke kus πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

    BeantwoordenVerwijderen