En toen was mei voorbij

WHAAAAAAAA! Mei is alweer voorbij, wat wil zeggen dat de examens voor mij over enkele dagen beginnen *begint te rillen als ze er aan denkt*, maar wat ook wil zeggen dat ik even ga terugblikken op mijn doelen van de afgelopen maand. Kijk je mee?
Geniet van elk vrij moment.
Dit moet wel vrij goed gelukt zijn, al zeg ik het zelf. Van kopjes koffie halen bij de Mirlo's tot gezellige gesprekken aan de kaaien. 


Denk aan jezelf.

Dit is ook wel gelukt, ik heb me achter de schermen op mijn blog gestort en nog enkele leuke dingen bedacht die ik er mee wil doen. Ik heb uitstapjes gemaakt met de beste, gewoon voor mezelf even die rust te gunnen. 


Mei was echt een leuke maand, ik startte niet alleen mijn project, ik deed ook iets wat ik al zo lang wilde doen en kreeg tonnen van inspiratie en motivatie. Mei was een goed maand. Hoe was mei voor jou? 


2 opmerkingen