Kijktip // Jonge wolven

De jongste CEO van het land en een professionele e-sporter: deze 'Jonge  Wolven' delen hun verhaal iedere maandag op VTM2
©VTM - Jonge Wolven VTM
Als ambitieuze jongere krijg je vaak wat te verduren. 'Je bent nog te jong', 'je dromen zijn niet realistisch', 'dat gaat je nooit lukken op deze leeftijd', je krijgt het meer dan eens te horen, velen geven hierdoor op, maar zeker niet iedereen en dat zie je vanaf nu iedere maandag op VTM2.

 31 augustus begon op vtm2 de nieuwe reality serie 'Jonge wolven'. In deze serie volgt VTM een aantal twintigers met de meest succesvolle bedrijven in Vlaanderen: Een fotografe, een kleermaker, een mode ontwerpster en de founder van de bekende poppy wagens. Ze doen er allemaal in mee en vertellen stuk voor stuk hun verhaal. 

Het ene verhaal mag dan wel aangrijpender zijn dan het ander (zo was een van de deelnemers voor twee jaar dakloos), inspirerend zijn ze allemaal. 

Persoonlijk ben ik enorm blij met het feit dat er eens wat meer zonlicht wordt geschenen op jongeren met ambitie. Ik vind namelijk dat wij te vaak te horen krijgen dat we iets nog niet kunnen doen omwille van onze leeftijd. Deze serie maakt kom af met die manier van denken en toont met veel plezier dat het ook anders kan. 

Ik raad de serie aan voor iedereen die ambitieus is en te horen krijgt dat waar ze van dromen nog niet kan op jonge leeftijd, voor iedereen die een schop onder zijn gat nodig heeft om te gaan voor zijn dromen en aan iedereen die ge├»nteresseerd is in het leven van (jonge) ondernemers. 

Je kan de serie gratis herbekijken op VTM go (handig wanneer je in Nederland woont.) 

Trigger warning
Een van de deelneemsters runt een bedrijf dat zich focust op afslanken doormiddel van detox producten en meer. Haar usp (unique selling point) luidt 'Get bikini body ready' en kan dus triggerent zijn voor bepaalde groepen. Kijken is in dit geval dus op eigen risico. 

Het enige dat jij hoeft te doen om een bikini body te hebben, is een body hebben, vergeet dat niet! Je bent perfect zoals je bent. ❤

Kijk jij vanavond mee?

"Ambition is the first step to succes. The second step is action."


1 opmerking

  1. Oeh, klinkt als een super tof programma! Ik ben het helemaal met je eens, we worden zo vaak geremd in onze dromen. Het klinkt als een super inspirerend programma. Thanks voor de site, ik ga het zeker even checken.

    BeantwoordenVerwijderen