Instagram hacks // 6 zoekwoorden voor de leukste planten gifs

Het is lente, de tijd van bloemetjes, plantje, bijtjes, tuinieren en zingende vogeltjes. Ik kan niet anders dan toegeven dat de lente samen met de herfst mijn favoriete seizoen is. Heerlijk gewoon hoe alles opnieuw tot leven komt. Om ook jouw stories een prachtige lente make-over te geven, zijn hier 6 zoekwoorden om de leukste planten gifs te ontdekken. 

Note: De gifs die je hieronder ziet, dienen enkel om een beeld te schetsen van de stijl die je zal vinden. Niet alle gifs die onder de zoekterm staan, worden afgebeeld. 
1) Berries
Toegegeven, via dit zoekwoord kom je niet heel veel plantjes tegen, maar de plantjes die eronder staan zijn wel echt de moeite waard om eens op te zoeken EN de mega schattige besjes die er onder vallen eigenlijk al helemaal. 

2) Plants
Bij dit zoekwoord denk je nu hoogstwaarschijnlijk 'ja Amber, dat is best logisch', maar de meeste mensen zoeken hun zoekwoorden in enkelvoud en gaan dus zoeken op 'Plant' wat je dus gewoon moet doen is een s'je toevoegen en je hebt opeens veel schattigere gifjes. 

3) Plantethic
Dit zoekwoord is niet alleen geschikt voor mensen die opzoek zijn naar leuke plantjes, maar ook voor de vegetariërs en vegans. Ik ben echt enorme fan van het kleurenpalet van de gifjes onder dit zoekwoord. 
🚰
4) Leaf
Nog een ander zoekwoord waar je misschien zelf ook wel al was opgekomen, maar eerlijk, hoe leuk zijn deze gifjes? Door de algemeenheid van dit zoekwoord, vind je met dit zoekwoord echt een grote verscheidenheid aan stijlen, wat het bekijken van dit zoekwoord zeker de moeite waard maakt.

5) Garden
Moestuin liefhebbers, deze is voor jullie. Niet alleen vind je hier leuke plantjes en bloemetjes, ook tuingerief en andere leuke tuinspulletjes die zeker leuk zijn om je stories lente-proof te maken. 

Bonus tip: Gardening. Onder dit zoekwoord staan er een aantal andere gifs als onder garden die ook enorm leuk zijn om te gebruiken. 

6) Flo
Bloemetjes zijn misschien geen plantjes, maar ze zijn wel lente-proof en dus ook geschikt voor dit artikel. Zeg nu eerlijk, deze bloemetjes geven jou toch ook meteen een lente gevoel?

Heb jij nu ook zin om meteen aan de slag te gaan met het lente proof maken van je stories? Laat dan zeker even weten welk zoekwoord jij als eerste gaat gebruiken. 

Liefs, 
Amber

Volgende keer in Insta story hacks: zoekwoorden voor foodies 

2 opmerkingen

  1. Oeh, ik vind vooral die stickers van Plantethic heel mooi! Bedankt voor de tips.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaaaa! Leuk zijn die hé. Ben ook het meest fan van die stijl.

      Verwijderen